20 september 2014

Helgen startar lugnt


Nu blommar de! Så vackra!

Idag är det en underbar höstlördag. Lite disigt, men ändå skönt. Lugnt och vindstilla. Sitter i köket med en kopp kaffe och mitt nya härliga doftljus som jag fick av mina vänner som var här och hälsade på igår kväll. Sitter och tänker tillbaka på allt vi pratade om, så mysigt vi hade! Drack Prosecco, åt god choklad och pratade om allt som kändes viktigt där och då.

Lite senare på kvällen kom Jossan och tre kompisar som skulle sova över. Också mysigt! Och vilken mysig morgon jag fick med dem. Jossan och en av tjejerna hade lite bråttom iväg eftersom det är fotbollsmatch idag. Jag gick upp och bakade scones till dem och det var väldigt uppskattat! Jag fick mig en mysig stund med tjejerna i köket innan de gav sig iväg.



Nu sitter jag här och svär lite över mitt sega bredband, eller om det är min sega dator. Ska ju köpa en ny är det tänkt men kommer liksom inte till skott. Får nog inse mig besegrad för tillfället och tänker istället bege mig till Stadium för att köpa lite nya träningskläder. Jag åker ju till Portugal på lördag! Och det skadar ju inte att känna sig lite extra fin....

7 kommentarer:

Villa Ell sa...

Vilken mysig kväll att bara får vara och sitta att prata..

Ja lite nya träningskläder är
Alltid och verkligen när man vunnit en sådan fantastisk resa som du gjort...

Ha en fin dag
Kram Sandra

Systeryster och jag .... sa...

sådana kvällar är underbara

Sofia - Strawberry Dreams sa...

Åhh så vackert!

Flower of Fame sa...

Så fint din solros blommar. Härligt med goda vänner och prat. Ha en fin kväll Kram Pernilla

anettan sa...

Så mysigt. Vädret är helt underbart. Blev det några kläder? Kram Anette

Mycket annat & lite betong sa...

Att det kan bli en så stor blomma av ett litet frö. Så fin! Och fåglarna blir nog glada.
Vilken härlig höst det har varit hittills! Dimmigt på morgnarna och sol och värme sen. Men i eftermiddags kändes det lite kyligare...
Så roligt att du vunnit en resa!

Kram Agneta

Birgit sa...

Ja, just ja! Du ska ju på träningsresa snart!! Så roligt!! Jag unnar dig verkligen det. Det var liksom helt rätt person som vann!!
Kram