04 mars 2013

Vårkänslor

Vilken underbar helg vi har haft! 
Sol och blå himmel!

Bild: IKEA Livet Hemma
Denna helgen har det verkligen skrivits om våren, solen och vårtecken i de flesta bloggar. Alla längtar! Så även jag såklart...

Tack alla ni som peppar och stöttar fastän jag inte riktigt skrivit vad som tynger mig. Det gör mig desto mer glad, att ni bryr er fastän ni inte riktigt vet vad som händer. Jag kommer att skriva mer om detta så snart allt är över, och snart snart snart så är det det! Äntligen! Jag ser enormt mycket fram emot att kunna skriva och berätta för er.

Jag har haft en riktigt bra helg. Har haft tjejerna hos mig och då blir det alltid en härlig mix av stora bekymmer och små bekymmer! Stora glädjeämnen och små glädjeämnen - allt beroende på vem det gäller! Jag har hjälpt Jossan att frakta bort en massa gammalt hö som blivit kvar i stallet där hon hade sin "vinterponny", ett himla slit som gett mig go träningsvärk i axlar och rygg. Både Jossan och jag var helt väck av trötthet i går kväll. Vardagsmotion! Och så har jag hjälpt till när pärlplattorna är "dumma" och inte vill som Johanna vill. En härlig mix som sagt! Vi har lekt, skojat och sett Melodifestivalen. Vi har ätit en massa godis, vi har pratat och vi har myst. En bra helg!

Jag har också varit på mitt första Pomp de Lux party! För er som missat detta så är Pomp de Lux ett danskt klädmärke för barn och de säljer sina kläder via klädpartyn. I lördags var det min kompis Maria som bjudit hem ett gäng tjejer och vi blev visade PdL vår- och sommarkollektion. Så fina kläder! Danskarna kan sin design, oavsett om det är kläder eller inredning! Jag och Johanna njöt av alla fina kläder, vi klämde och kände men sen koncentrerade vi oss på att fika, eftersom vi just nu sparar pengar inför större 'utmaningar' än vårkläder! :) Men det var en väldigt trevlig träff och Johanna lekte med de andra barnen och hade supermysigt! Och jag fick mig dessutom ett glas vin, vilket ju aldrig är fel! :)

Nu är det måndag och solen fortsätter lysa. Mars är här och det med besked!

Inga kommentarer: