06 mars 2013

Underbara vår

Idag har det varit helt underbart väder! 
Våren är på gång...


Idag har det varit alldeles ljuvligt vårväder! Solen har lyst på oss hela dagen och det har varit upp till 10 grader varmt. Absolut underbart! Tyvärr fick jag ingen möjlighet att gå ut nåt på lunchen, hade egentligen tänkt ta mig en promenix. Men jag stack huvudet utanför dörren i alla fall och sniffade på våren och fick lite sol på nosen. Det är så underbart och allt känns med ens mycket enklare!

Nu ikväll, rätt sent, så har jag varit ute och gått en runda tillsammans med en kompis som bor i samma område som jag. Det blev några varv här i området eftersom det är det enda stället med gatubelysning här omkring. Men vi hade mysigt ändå, och snickesnackade om än det enda, än det andra. Och det var faktiskt skönt ute! Inte så väldigt varmt kanske, men stilla och absolut inte sådär bitande kallt som det varit ganska länge nu. En riktigt skön kvällsrunda blev det!

Nu är det hög tid att släcka lampan och somna! Ligger redan i sängen med datorn på magen. I morgon och på fredag är det heldagsmöten med människor från Sverige, Italien och Frankrike. Det ska bli väldigt kul, spännande och intressant!


Natti natt!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Yes heja våren underbart fast nu sa de på TV att det ska bli kallt i hela landet till helgen morrrrr ; ) Jag får finbesök från Helsingborg på lördag mamma och P_A som vi längtar! <3 kram Sofia

Victorias Provkök sa...

Åh ja våren är underbar. Hoppas du kommer ut lite dig då:)
Ha det fint
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

**Sanna** sa...

Visst är det väl helt underbart, att våren äntligen är på väg ♥ Man känner hur det spritter i hela kroppen nu ~ hääärligt!!
Hoppas att du får en fin dag!

Sofia sa...

väldigt snygga bilder :-D