01 mars 2013

Härlig överraskning

Jag fick en riktig överraskning härom dagen 
som gjorde mig så otroligt glad!!


Härom dagen hände det något som jag blev så otroligt glatt överraskad av! I min brevlåda låg ett paket från min fina bloggvän Sofia i Hjo! Bara sådär....

I paketet fanns härligt, våriga servetter, en film, ett fint bokmärke, ett choklad (som jag redan ätit upp!) och ett gulligt kort med en hälsning.

Sofia skickade ett paket till mig. Bara sådär. Utan anledning. Hur glad blir man inte över en sådan överraskning?! För mig betydde det otroligt mycket. Jag går ju igenom en rätt tuff period just nu och en sådan här gest betydde mer för mig än jag tror att Sofia anar.

Sofia har den härliga bloggen Sofia Bakar, och där följer jag med Sofia i hennes vardag och har gjort så ett bra tag nu. Vi skriver lite kommentarer till varandra nästan varje dag och det känns nästan som om vi känner varandra. Sofia verkar vara en otroligt snäll och charmig person! Hon är förskollärare, har två barn, löptränar, bakar en massa gott, älskar choklad, har en förkärlek för fina klänningar, gillar prickigt, har alltid högklackat varje Melodifestivalslördag och har de mest otroligt charmiga smilegropar!

Sofia bor i Hjo, men hennes mamma bor i Helsingborg, så kanske att vi kan träffas någon gång när hon är här nere och hälsar på. Det hade verkligen varit roligt! Tänk vad fantastiskt det är med bloggandet ändå!

Mina fina presenter ligger fortfarande framme i köket och jag blir så himla glad varje gång jag ser dem. Och så förundras jag över det otroligt gulliga i att skicka en present till en egentligen främmande människa, bara sådär.

Tack snälla söta Sofia för min present! Jag blev verkligen så glad!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Nu fick jag tårar i ögonen! Klart vi ska ses fina underbara bloggvän. varm kram din bloggvän i Hjo Sofia : ) <3

Johanna Stålros sa...

Jag får nog ta åt mig lite åt att ni hittade varandra för jag kände er båda först;) hihi skulle va så kul om vi alla tre kunde ses. Puss

Home2tiny sa...

Vilken fantastisk härlig vän, du har, blir så glad när jag läser det. Du är oxå en fantastisk varm o fin bloggvän o jag är så himla glad att jag har hittat hit. Hoppas allt känns lite lättare idag o du får njuta av helgen. Kramisar Tina

Birgit sa...

Men så roligt! Vilken härlig överraskning! Det här med bloggandet är verkligen roligt. Som jag sagt tidigare så är det lite som att ha "brevkompisar", som jag hade mängder av när jag var ung!
Hoppas du får en riktigt skön helg och att du snart ser en ljusning i det som är tufft!! Ha det gott! Kram från norr :)
Ps! Tack för tipset, nu ska jag gå in och spana på Sofia bakar!

Jennys gömma sa...

Vilken härlig överraskning!
Ja, Sofia verkar vara en väldigt go o omtänksam tjej.
Hoppas att du har en skön helg. Styrkekramar från mig!

TITTILINA sa...

Gud vad gulligt av henne!
Ja bloggvärlden är verkligen helt fantastisk!
Kram

TIDSOPTIMISTEN sa...

Jag förstod inte först vem du pratade om men nu har poletten trillat ner det är ju moster Ingeborg du menar hon som är kär i sin gifta granngubbe och har en katt som heter SVEN....ha ha ha. Ja hon är världens underbaraste <3<3<3

Kram Ullis

Anonym sa...

Hoppas du haft det bra idag?! Efter regn kommer solsken. Sov gott kramar Sofia : )