03 februari 2013

Att åka rulltrappa

Har varit på Emporia idag. 
Och åkt rulltrappa....


Idag var jag på Emporia med tjejerna. Det var tredje besöket och faktiskt en ren repris från förra gången. Jossan och hennes bästis försvann iväg på egen shoppingrunda och jag och Johanna åkte rulltrappa. Och gick i vanliga trappor. Och åkte hiss. Jag kan, utan att överdriva, lova att jag åkt och gått i varenda trappa på Emporia. Minst två gånger!

Fast en liten shoppingrunda blev det för oss också. En vit klänning och rosa strumpbyxor med hjärtan på knäna. Till henne såklart. Själv har jag inte varit inne i en endaste affär av eget intresse. Däremot är jag väldigt bra på att peka ut alla trappor!

11 kommentarer:

Kim sa...

Jag har ju fortfarande inte varit där... Du får visa mig trapporna och hissarna någon dag! :)

Unknown sa...

Ha ha, att det kan vara så roligt med rulltrappor!

Skulle vilja besöka det där stället, kanske blir till sommaren om vi semestrar nedåt landet.

Ha en bra dag!

Limetwig sa...

Bra då vet du hur ni snabbast tar er emellan de olika våningsplanen och färgerna nu då :) Alltid bra att veta!

Anonym sa...

hi hi sötisen kram

Birgit sa...

Så roligt att åka rulltrappor!! Det var ju precis vad lillan ville - gulligt :) Sen så är det nästan omöjligt att shoppa till sig själv när barnen är med.
Sv: Härligt när man får ha sina barn hemma och se melodifestivalen och kompisarna kommer. Så hoppas jag att vi får ha det länge!
Kram

Jennys gömma sa...

Haha... känner igen det där med rulltrappor! Skönt när de är så lättroade iofs!

Ha det så gott,
kram Jenny

Hanna sa...

Hihi, mina barn älskar också att åka rulltrappa!

SV: Ja,men det som irriterade mig var att i samma affär var tjejbyxan i storlek 134 både smalare i midjan och kortare på längden gentemot samma storlek i killbyxan. Det ska inte skilja så mycket som nästan två decimeter. Plus hade jämfört barnstorlekar på HM, Kapp Ahl och Lindex, minns inte om det var någon mer affär med och på HM var det störst skillnad på storlekarna.

Marie sa...

Vad kul att testa alla rulltrappor och allt! Så trevlig och kul att läsa dina inlägg! Jag är lite sugen på bloggskolan oxå men har inte hunnit ännu.

Vad kul att du gillade grattiskorten!! De var riktigt roliga att göra!

kram

CreandoPhoto sa...

Tänk vad det är härligt. Den där tiden när rulltrappor är precis lika roligt som Liseberg. Om inte roligare. Tänk så ekonomiskt det är... :)

Home2tiny sa...

Är sugen att åka dit i helgen om jag blivit frisk, har inte varit där än. Många rulltrappor blev det när killarna var små, gratis, enkel vardagsunderhållning, fniss. Ha en toppendag vännen. Kramisar Tina

Designtjejen/Emmelie sa...

Hahah... Vilka jätte söta bilder också!!