08 januari 2013

Lite avslagen

Idag har det varit en sån där dag 
då jag mest velat ligga under filt i soffan...

Bild: Pinterest

Jag försov mig i morse. Dag två av vardagen 2013 försover jag mig. Suck. Inte helt enligt plan kan jag säga, men men....så blir det ju ibland. Dagen blev helt ok ändå, men jag har trots det känt mig lite låg idag. Avslagen. Inte ledsen eller så, men ibland så pockar verkligheten på för mycket och jag orkar inte hålla den tillbaka. Då blir jag lite låg och orkar inte riktigt hålla humöret på topp. Blir lite tyst och vill mest bara vara hemma.

Så, det var skönt att komma hem från jobbet idag och ha en helt oplanerad kväll framför sig. Har spenderat hela kvällen i soffan under filt med datorn i knät och en kopp varmt te inom räckhåll. Har slökikat på lite olika program och läst bloggar. Supermysigt! Precis det som jag känt för hela dagen. Bara krypa ner och dra täcket över huvudet och inte bry mig om allt annat runt omkring. Jag antar att man måste få ha de dagarna också.

Jag gör mitt bästa varje dag för att hålla humöret uppe och hålla en positiv inställning till allt. Jag vet ju att allt löser sig till slut, det gör ju alltid det. Det är bara olika jobbigt på vägen dit. Det är väl bara det, att nu tycker jag att den där vägen varit lite för lång och jag vill gärna att saker och ting ska lösa sig nu. Pronto.

Nu är det dags för sängen och sen är det en ny dag i morgon. Ny dag, nya möjligheter. Då står det träning på schemat och efter det kvällsmat hos en fin vän! Det ser jag fram emot.

God natt och sweet dreams!

1 kommentar:

Editor sa...

Hoppas att idag var en bättre dag då! Kram