31 januari 2013

Jag och Buddha

Det finns kanske vissa likheter.
Och då är det inte visheten jag tänker på......


Varför är jag inte mer av den sorten som inte kan äta när jag känner mig nere...? Nädå, jag är den sorten som vräker i mig en halv limpa när jag tycker att livet är motigt. Och är jag glad, ja då äter jag då med! Småätarnas mästare - det är jag det! Suck. Det är ju inte så att jag kommer att må och känna mig bättre till mods om jag dessutom är bullig som en liten Buddha.....

Nä, nu sover vi! I morgon är en ny dag, nya möjligheter!

7 kommentarer:

Hanna sa...

Äta är alldeles för gott. :-)

Birgit sa...

Jag är precis likadan!! Mår jag dåligt så äter jag... och inte lite heller! Hoppas det känns bättre idag, för i längden blir det inte bättre av frossande... Sköt om dig! Men det är ingen idé att gräma sig över det, utan gjort är gjort och imorgon är en annan dag! (usch,vad käckt det där lät! F'låt!)
Sv: Tack! Jag trivs jättebra med färgen! Nu kan jag spara ut håret en stund till.
Kram

Johanna Stålros sa...

Ja jag är ju inte rätt person att komma med visa ord- som jag själv inte följer;) gottegris nummer ett. Men det är helt och håller Jonas fel;) Kramar

Unknown sa...

Min kompis är precis som dig, äter när hon mår dåligt. Jag får inte ner en bit då, vet inte vilket som är bäst egentligen. Det bästa är såklart att få må bra och känna harmoni men inte så lätt alltid.

Önskar dig en skön helg!

Anonym sa...

Tack för ditt besök på min blogg:) Jag gillar din blogg också.

Kom snart tillbaka och ha en kanonhelg

LOVE Maria från inredningsvis

TIDSOPTIMISTEN sa...

Kul med en till kalendernörd, även om jag gillar kalendern så tycker jag det slukar så mycket tid bara av skriva allt skit man gör i den och på alla post-it lappar och andra listor tänk vad man kunde göra med den tiden - äta limpor kanske nej där är vi nog inte lika jag är nog tvärtom och äter mindre om jag är deppig. Ha en fin helg ;)

kram ullis

Home2tiny sa...

Kram på dig vännen, hoppas det känns bättre idag. Kramisar Tina