03 januari 2013

En aktiv dag helt plötsligt

Idag har vi hunnit med en hel del!

Här bloggas det och ritas för fullt!

 Idag har vi faktiskt hunnit med flera saker, kryss i taket! Vi har ju haft väldigt slöa, sköna dagar och inte gjort så mycket mer än bara myst runt här hemma. Men idag har det varit lite mer aktivitet!

Vi började redan på förmiddagen då Johanna hade en kompis här. Det var allra första gången som hon lekt med kompis utan att det varit kalas eller så. Hon fyller ju 4 år om tre månader, så det är väl nu det börjar. Så, idag kom Anna hit med sin mamma och det gick superbra! De lekte och hade roligt, och jag och Annas mamma fikade och hade väldigt trevligt. En mycket bra första lekdate!

Sedan blev det dags för mig att sticka iväg och få massage. Jag fick ju superont i ryggen precis innan jul. Ryggen totalvägrade att vara med mer. Fick massage då vilket hjälpte riktigt bra, och detta var en uppföljning kan man väl säga. Det var stor skillnad idag mot för ett par veckor sedan, då jag inte kunde lägga mig på britsen själv, än mindre ta mig därifrån. Det var riktigt skönt idag!

På eftermiddagen åkte vi till Emporia (Malmös nya stora köpcenter) jag och tjejerna. Jossan hade sin bästa kompis med sig och de gick själva runt och kikade i butikerna. Jossan hade fått ett presentkort på Emporia i julklapp och nu skulle hon sätta sprätt på det! Jag och Johanna var länge i den fina leksaksaffären som de har, Hamleys. Och så fikade vi och åkte en himla massa hiss och rulltrappor - det är kul när man är 3! :)

Emporias maffiga julgran

3 kommentarer:

Home2tiny sa...

Vilken mysdag, med både kompisar o shopping, låter som en härlig fredag. Nu börjar min mysfredag. Vinet är upphällt o osten är på G. Kramisar Tina

ANNETTE sa...

Låter som en bra dag! Jag har fortfarande inte besökt Emporia, men det ska vara stoooort.
Hoppas du får en mysig fredagskväll,
Kram
Annette

Birgit sa...

Vilken skön dag ni haft! Det är ju så roligt när de små börjar få kompisar och leka själva. Det är stort! Ha en skön fredagkväll!
Kram