27 december 2012

Speciell familjetid

Då var det dags att styra kosan hemåt igen....

Bild: Fantastic Frank

Idag körde jag hem igen, efter fyra dagar hos mina föräldrar tillsammans med min lillasyster. Det har varit fyra lugna och extremt sköna dagar, då jag verkligen har kopplat av och även blivit rätt bortskämd med allt från middag på bordet till kvällste framför tv'n. Jag har inte gjort mycket annat än suttit i soffan med datorn i knät och pratat med de andra.

Vi kom fram till att vi nog aldrig spenderat så mycket tid tillsammans bara vi! Det kanske vi har....men i så fall var det länge sen, och kanske på en semester. Jag förstår att det låter konstigt, men det är inte så konstigt egentligen. Min lillasyster är 13 år yngre än mig och jag flyttade hemifrån när jag skulle fylla 19, så vi har inte bott tillsammans så många år ändå. Sen blev det mycket pojkvänner och annat för mig som upptog min tid, och även om vi sågs tillsammans i familjen så var det ju aldrig fyra dagar i sträck. Men nu har vi verkligen umgåtts bara vi. Mycket prat och skratt har det blivit, jättemysigt!

Nu är jag hemma igen och har precis ätit. Det känns som om det vore mitt i natten fast klockan bara är halv sex, det är becksvart ute. Jag ska nog krypa upp i soffan och kika på en film eller nåt. Älskar att vara ledig!

4 kommentarer:

ikas sa...

Jag älskar oxå att vara ledig!!

Vxuenmamman sa...

Låter som om din jul har varit riktigt mysig. Nu fortsätter vi mysa och må gott.

KRAM

Birgit sa...

Får väl säga "välkommen hem då" :) Vilka härligt slöa och sköna dagar du har - njuuuuut!! Vi nattsuddar mest, sover ganska länge och gör heller inte mer än nödvändigt :) Skönt!
Kram

Anonym sa...

Låter hur mysigt som helst : ) skönt att ta det lugnt det gör vi med : ) kram Sofia