06 december 2012

Några extra timmar, tack

Nej, jag har inte slutat blogga. Och nej, jag har inte glömt bort er fastän jag är riktigt usel på att besöka era bloggar just nu! Men för tillfället är det helt enkelt så att jag saknar ett par timmar per dygn för att hinna med allt jag måste och vill göra.

Det ska jobbas, det ska skjutsas hit och dit, det ska lekas, det skall fixas mat, det ska mysas, det ska läsas läxor, det ska läggas, det ska tvättas, det ska helt jobbas lite på kvällen, det ska tränas.....och någonstans mitt i detta hade jag även velat hinna blogga. Tyvärr har det fått stryka lite på foten till förmån för allt annat.

Och så är det ju det här med bilderna....det är så trist. Jag har påbörjat att rensa bilder på bloggen men det tar en evinnerlig tid. Själva hanteringen av bilderna på blogger är inte så effektiv och sen vill jag dubbelkolla att jag själv har sparat ner bilden på min dator, och har jag inte det så gör jag det. Lite tidskrävande....får nog ta och kolla närmre på vad det kostar och innebär att köpa mer utrymme. En blogg utan bilder är inte så kul, och för mig känns det helt fel eftersom jag älskar just bilder!

Jaja, tänkte bara snabbt kika in och säga godmorgon!
Kram!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej fina du! Jag förstår dig precis. Jag har säkert nämnt det men jag har köpt mer utrymme på blogger kostnad ca 20-25 kr per månad. Funkar utmärkt och det dras från mitt visakonto varje månad! Här vräker snön ner helt otroligt. Känns som om jag är tillbaka i Moskva igen. kram Sofia

Björn sa...

Vid den tid när du har för lite tid att göra dina aktiviteter, kan du då inte ta av den tid som du fått över när du har för mycket tid.
Denna mer tid kan man då kalla för mertid. Denna tid kan du ju följa upp i ett excelark när du får tid.

Kram

P

Kim sa...

Ja, i Excel!! :D

Musqot sa...

Hej!
Förstår precis! Det är mycket som skall hinnas med och fixas, och nu i juletider blir det inte mindre direkt;)
Trevlig fredag!

smile sa...

Du behöver inte köpa mer utrymme!! Här kan du läsa hur du kan göra. Jag har precis gjort det med min blogg.

http://fixa-din.blogspot.se/2012/06/mer-gratis-bildutrymme-gor-sa-har.html

Lycka till!