25 december 2012

Julefrid

God Jul på er!


Jag har haft en välbehövlig bloggpaus. Livet blev hektiskt veckorna innan jul med massor som skulle fixas både hemma och på jobbet. Det resulterade i en rygg som totalt gav upp i fredags, så i lördags fick det bli en akut massagetid för att försöka lösa upp krampande muskler. Nu är det rätt bra igen och livet har lugnat ner sig.

Jag har haft en mysig jul och det är underbart att bara få koppla av och ta dagen som den kommer. Denna veckan är ju tjejerna hos sin pappa vilket innebär att de firat julafton med honom. Jag firade lille julafton med dem hos mina föräldrar med tomte, julklappar och allt och det blev riktigt riktigt mysigt! Just nu är jag kvar hos mina föräldrar, sitter i soffan med datorn i knät och en kopp kaffe bredvid mig. Allt är tyst och lugnt och underbart skönt. Behöver verkligen ladda batterierna.


Glada goa tjejer som fick många fina julklappar! Den stora fick mest kläder och ridgrejor och det var hon nöjd med. Den lilla körde prinsesstema som ni kan se!

6 kommentarer:

Birgit sa...

God fortsättning :)
Fina bilder!
Ibland är det verkligen behövligt med en paus, från bloggande och annat. Nu är det så skönt att vara helledig och slippa tänka jobb eller nåt annat. Låter som en bra idé att ladda batterierna! Då gör vi det :) Kram

Limetwig sa...

God fortsättning. Visst behöver man ladda om ibland och massage gu va härligt!
Kram

bokkarameller sa...

God fortsättning! Vilken otroligt söt röd klänning Johanna har på sig, vart har du köpt den?

Annehem sa...

God fortsättning!
Ja visst är det skönt att få ta en paus och ladda batterierna lite då och då! Det måste man. Jag känner likadant, ska bli skönt att varva ner och ta dagen som den kommer.
Söta tjejer du har.
Kram
Annette

Jessica sa...

God jul fina fina Jennica!!

Nellie - the Flying Hippo sa...

Usch med ryggen! Vad härligt att det blev en mysig jul trots allt. Kram