22 november 2012

Multitasking

Ikväll har jag verkligen gjort 
en himla massa saker samtidigt!

Jag har skrivit det många gånger förr - tiden räcker inte riktigt till! Ikväll har jag verkligen försökt få en massa gjort, samtidigt. Ett tag lekte jag med Johanna samtidigt som jag dukade av, diskade och försökte läsa några jobbmail. Nu, senare på kvällen har jag förhört Jossan på läxan, jobbat, tränat och chattat med ett par kompisar samtidigt. Allt utan att försöka känna stress.

Jag är egentligen mycket för att göra en sak i taget, tills den är klar. Ganska okvinnligt, om man nu ska tro på vad "alla" säger. Som kvinna ska man ju kunna ha många bollar i luften samtidigt. Och det får jag nog ändå säga att jag kan. Men - om jag får välja, så gör jag gärna en sak i taget. Ordentligt. Tills det blir klart.

Men, ibland kör det ihop sig och så sitter jag där och gör en himla massa samtidigt. Nu är jag i alla fall klar med jobbgrejorna och träningen. Och disk. Och tvätt. Det ser dock ut som skrutt här hemma, borde plocka undan, men det orkar jag faktiskt inte. På söndag är det husvisning igen, det var ett tag sedan. Men det innebär att då ska det vara iordningplockat, städat och stylat här hemma. Hm....vet inte riktigt när jag ska få ihop det....men det ordnar sig. Det gör ju alltid det. Som jag brukar säga, det ordnar sig alltid - det är bara olika jobbigt.

Men, som jag också sagt förr....jag tränar på att vara snäll mot mig själv. Så nu klappar jag mig själv på axeln och tänker att jag varit duktig som jobbat undan och fått en massa gjort. Skönt! Och så har jag tränat, vilket också känns bra. Duktig! Och så blev det en mysig kväll med tjejerna, även om det skulle göras en massa annat. Bra!

Så, nu ska jag gå och lägga mig och ta ett djupt andetag och känna mig nöjd. I morgon är en annan dag.



1 kommentar:

Birgit sa...

Då får du en klapp på axeln av mig med :) Bra gjort och rätt tänkt - sen så blir allt lättare när det är fredag :) Kram