15 november 2012

Min dag

Igår fyllde jag år! 
Grattis till mig!


Jaa, i går fyllde jag faktiskt år! Jag gillar att fylla år. Nej, jag gillar inte att bli äldre....det hade jag gärna kunnat hoppa över. Men jag gillar att fylla år. Jag känner mig alltid som en liten flicka på min födelsedag! Jag älskar känslan av att dagen känns speciell, känslan av att vad som helst kan hända, överraskningar och presenter. Ja ja ja, jag vet. Det var 42 jag fyllde och inte 5! Men, i det här avseendet så blir jag troligen aldrig äldre! :)

Trots den lite konstiga känslan av att vakna helt ensam i huset på min födelsedag, så blev dagen riktigt, riktigt bra! Tjejerna och deras pappa ringde och sjöng för mig på morgonen, vilket gjorde mig väldigt glad! En härlig start på dagen!

Väl på jobbet så bjöd min underbara vän Nellie mig på lyxfrukost som hon tagit med hemifrån. På en bricka stod det kaffe, smoothie, surdegsbröd och goda pålägg och väntade! Jag blev såå glad! Tack min vän! Och som om det inte var nog så bjöd hon ut mig på lunch! Helsingborgs godaste thaimat blev det - mums!

Och så många grattisönskningar jag fått! En massa mail, sms, hälsningar på Facebook, kramar och telefonsamtal dagen lång!

På kvällen firade jag min dag tillsammans med ytterligare en underbar vän, nämligen Christine! Vi åt middag, drack vin och pratade natten lång, så där som det alltid blir när vi ses. Väldigt mysigt och väldigt speciellt!

Och fina presenter fick jag av Christine, kolla här!


Duschtvål och deo, både jag och Christine får barndomsflashbacks av doften från Fenjal! Jag älskar ju ugglor och kolla in den underbara turkosgröna ugglan jag fick! Visst är den väl fin?! Det är ett ljus jag aldrig kommer att tända, det är ett som är säkert! Däremot kan jag tänka mig att tända det härliga cerise klotljuset, det kommer att skapa fin stämning. En vacker ros och en underbart fin anteckningsbok med bruna, obehandlade sidor som skall fyllas med tankar och kloka citat.

I brevlådan låg ett kuvert från min mormor. Ett bidrag till en ansiktsbehandling! Underbart att veta att en härlig stund bara är en 'bokning' bort!

Ja, ni hör vilken underbar dag jag hade igår! Känsla att bli ett år äldre kan vi diskutera....den är kanske inte så fräck....men känslan av att vara omgiven av familj och vänner som bryr sig om mig, den känslan är värd mer än något annat!

6 kommentarer:

Birgit sa...

GRATTIS i efterskott!! "Ja må hon leva, ja må hon leeeevaaaa..." Vilken härlig dag du hade :) Och jag håller med, det är kul att fylla år, på ett barnsligt sätt, men det är så det ska vara. Det håller en ung!! Ålder är bara en siffra, det är hur man är som räknas!! Ha en superhärlig fredag :) Grattiskramar från norr

Hemma på Ekbacken sa...

Åååååå grattis dagen efter. Du verkar haft en helt underbart dag. Och vad är siffror, dom säger inte mycket ;-)
Kram Linda

Björn sa...

Grattis på din fyrtioandra födelsedag.
Dina kompisar tycker ju inte om siffror men jag vet inte om detta var bättre.

Vi ses i morgon.

Pappa

smile sa...

Och här kommer en grattishälsning till. I efterskott.

Trevlig helg!

Anonym sa...

Tack jennica, det var så mysigt att få vara med dig o fira din dag ;0) ! Ha det så härligt med din familj imorgon för ytterligare en födelsedag till, kram Christine

bokkarameller sa...

Grattis i efterskott!