15 november 2012

Fina vimplar

Bra pysselidéer
kan man ju aldrig få för många!
 
Bild: Pinterest
 
Att göra vimplar är något som jag sett på olika bloggar och i tidningar ganska länge nu. Det är fint och festligt på nåt sätt, väldigt gulligt i barnrum. Själv har jag aldrig kommit till skott och gjort några, fastän jag är ganska sugen. Men att sy har ännu inte riktigt blivit min grej, fast jag gärna vill att det ska vara det! Däremot så läste jag på en blogg om en tjej som struntade i att sy sina tygvimplar, hon limmade ihop dem istället med spraylim. Så enkelt och så bra! Sådana idéer och tips älskar jag! Varför krånga till saker och ting i onödan.

Här kommer ytterligare en bra idé för vimplar! Den är gjord av sådana där färgprover som man kan få eller köpa för en billig peng i färghandeln eller byggvaruhuset. Men man behöver ju inte använda färgprover, det går ju lika bra med något annat fint papper man har hemma. Detta är jag sugen på att testa!



3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack snälla du för tipset superfint : ) Hoppas att allt är bra!? Blev en lång jobbdag för mig 9.00-19.30 APT efter jobbet phu helt slut nu! kram Sofia

Limetwig sa...

Nämen gu va fint pyssel! Måste göras snarast med barnen! Tack för tipset.

Mrs Lollipop sa...

men vilket härligt tips! och billigt!...=) gillas!
ha en fin helg nu!
kram