21 oktober 2012

Söndagsväntan

Nu är träden alldeles 
gula i trädgården. 
Riktigt lysande!




På hösten blir våra Popplar alldeles självlysande gula. Bilderna gör absolut inte färgen rättvisa, det är av någon anledning svårt att fånga själva den lysande färgen. När jag tittar ut genom fönstren på gaveln som vätter ut mot den del av trädgården där dessa träd står, så ser jag bara gult. Fint!



Och lite sommar har jag också kvar. I en av krukorna i uterummet blommar fortfarande Petunian och en annan sommarblomma jag glömt namnet på.  Så, lite av varje.....

Idag har vi haft visning av huset. Två sällskap kom. Vi får väl se. Har blivit lite luttrad och tror inte riktigt längre på att det ska komma ett positivt besked. Men vi får väl se, som sagt. Man vet ju aldrig.

Nu har jag krupit upp i soffan med en kopp te och sitter mest och väntar på att jag ska få träffa mina tjejer igen. Längtar så jag håller på att smälla av! Men snart så, snart är det dags!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Läckra bilder och TACK SNÄLLA FINA BLOGGVÄN för de underbara kommentarerna om mina före och efter bilder ang träning! kramar i massor Sofia

Birgit sa...

Vackert :) Här ligger det lite snö på marken, men nån sol lär vi inte på se idag. Nu ska jag leta rätt på mitt cykellås, så jag kan vara hurtig. Ha en bra måndag!

Linda sa...

Håller tummarna för att det blir ett positivt besked.

Hoppas att du hann med att gosa med barnen ordentligt innan läggdags. Förstår att du längtar efter dom. :)

Kram Linda

Editor sa...

Man blir helt betagen av höstens vackra färger, nästan som om man glömt sen förra hösten.

Vi hade också visning i helgen. Hoppas, hoppas, men dom du säger man blir luttrad....

Ses på söndag!
Kram

Therése S sa...

Så fina bilder.

Hemma på Ekbacken sa...

Höstens färger är oslagbara.
Hoppas det löser sig med alla visningar och huset. Du har kämpat länge nu tycker jag, håller tummen hårt för dig.
Kram Linda