17 oktober 2012

Lovely Life

Idag ska ni få ett tips!
Ett tips på en ny site - 
Lovely Life!

Bild: Lovely Life

Johanna och Amelia har skapat en site med livsinspiration. De bloggar båda två sedan flera år tillbaka, men ville nu bygga upp något från grunden tillsammans. Johanna bloggar på Tant Johanna och är stylist, medan Amelia är fotograf och bloggar på Beautiful living. En perfekt kombo!

Tanken är att skapa en site som är fullproppad med sånt som de gillar. Att förena bloggandet med redaktionellt inspirationsmaterial. Lovely Life är ett helhetskoncept med livsinspiration för oss som värdesätter det lilla extra i livet. Siten skall kännas som ett magasin som uppdateras varje dag inom områdena inredning, mode, barnmode, mat, familjeliv, trädgård och livsstil. Här ska den dagliga inspirationen finnas på ett och samma ställe.

Jag gillar verkligen ordet livsinspiration! Det säger allt. Och att samla allt på ett ställe, både bloggar och inspirationsmaterial är smart. Jag tror på det här och önskar tjejerna lycka till!

Bild: Lovely Life

Bild: Lovely Life

2 kommentarer:

Tina sa...

Det här lät ju spännande!
Nya påhitt är alltid kul!

kramen

Hemma på Ekbacken sa...

Vad spännande. Jag ska absolut kolla in det. Och ang boken så är det som pocket, mjuk pärm men liiite större storlek. Tycker absolut att den går in i pocket-typen. Berätta vad du tyckte om den ifall du läser den.
Kram Linda