09 oktober 2012

Idag blev det bra

Det lyckades! 
Vårt trick med gosedjuren alltså...

Johanna läser bok för Apis.

Igår skrev jag ju om att vi haft en lite tråkig start på dagen, och att jag och Jossan fixat med lite gosedjur för att se om vi kunde göra starten på denna dagen bättre. Och det lyckades! Johanna har ett favoritgjosedjur som heter Apis.....ja, det är en apa. :) Han hänger med överallt och vi brukar skoja om att han busar runt med alla de andre gosedjuren på nätterna. Då får de liv och bara busar och äter en massa gott!


Apis har hängt med ett tag....

Så, när Johanna vaknade i morse (i min säng, för igår mös vi till det rejält och sov i min säng alla tjejer) så fanns det flera gosedjur i sovrummet. De hängde i rep (hopprep....) från taket där de gungat och klättrat hela natten! Apis satt förstås högst upp på en bjälke!

Och - hon vaknade med ett skratt och tyckte det var jättekul att kolla in alla djur och var de fanns! I köket hade jag dukat till oss allihop vid köksbordet med tända ljus och det blev en kanonstart på dagen. Alla var nöjda och glada och vi hade till och med en lyckad dagislämning!

Så - idag har det varit en bra dag! Jag har dessutom haft lite alternativa arbetsuppgifter idag. Så här har det sett ut där jag har arbetat......


Jag tror nog att de flesta av er vet att jag arbetar på IKEA. Dock inte i varuhuset, utan på det globala kontoret. Men idag var jag och hjälpte till i varuhuset och skruvade ihop stolar! Vi har ett projekt på gång som innebär viss ombyggnad och det är ont om tid och resurser, så alla får hjälpa till. Kul att montera lite möbler som omväxling! Extremt tillfredsställande att göra något så konkret.

Nu kallar sängen....natti natt!

3 kommentarer:

Birgit sa...

Kul att det funkade :) Tänk att djuren ofta får heta nåt med -is på slutet. Vi har bla haft en kaninis. Hoppas veckan fortsätter i samma anda! (va mysigt med tända ljus på morgonen, här är vi sega idag...)
Sv: Tack för tipsen! Enchinacea ska inhandlas, nu har jag fått ögoninflammation med... Jag vill träna!
Kram

Editor sa...

Hej du, läste dina förra inlägg via mobilen och har tänkt på dej och det du skrev om. Tufft, men vad skönt att det blev bättre. Roligt med djurens bus.
(Har också en apa, med 38 år på nacken...):)
Kram-kram

Fröken Pimpinett sa...

Låter som en perfekt start på morgonen!