13 augusti 2012

Västra Hamnen

Dagens Skånetips!

Igår gick jag en runda i Västra Hamnen
i Malmö. Jag tycker faktiskt att
det är riktigt mysigt där!


Att besöka Västra Hamnen i Malmö kanske inte räknas till något bra och originellt tips på ställen att besöka på sin ledighet, men jag tipsar om det ändå! Jag tycker mycket om Västra Hamnen som ju var bomässa 2001 - Bo 01

Byggnaderna är ju till största delen väldigt moderna, men även om det egentligen inte riktigt är min stil så måste jag erkänna att jag tycker de har fått till det väldigt bra. Jag tror att det jag tycker bäst om med Västra Hamnen är mixen av närheten till stan och känslan av småstad. Närheten till havet med allt vad det innebär av ljud, dofter och allt det vackra som havet för med sig är ju självklart en viktig del. Det är en blandning mellan större hus med lägenheter i ganska stram design till mindre gårdshus med otroligt charmiga, små pittoreska trädgårdar! Jag älskar ju när man mixar gammalt och nytt, blankt och matt, rufft och fint....kontraster!

Så, har ni inte besökt Västra Hamnen så tycker jag att ni ska göra det! Välj en solig dag och ligg och sola på någon av alla gräsmattor eller bryggor som finns. Ät glass eller ta en kaffe på Bar Italia och avsluta kvällen på någon av de trevliga restaurangerna. Eller ta med en picknick och ät på den långa bryggan med utsikt över sundet, Öresundsbron och Köpenhamn!

 


3 kommentarer:

Anonym sa...

Gud så mysigt trodde först att det var Dubai ; ) kramar Sofia

Min plats i solen sa...

Mm, det är så fint där. Tack för att du påminde mig om att det var alldeles för längesedan jag var där. Det blir definitivt ett besök innan hösten slår till. :)

Underbara bilder! :)

Kram Lotta

Brenda greg sa...

Jag är glad över att dela mitt vittnesmål här, jag är brenda och har varit gift för länge sedan, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän det fjärde året i vårt äktenskap, när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen till vår äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att det hela var en lögn, men han förlorade kärlek, förtroende och förtroende för mig. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för en skilsmässa, senare blev vi separerade. Två år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag inledde en sökning på hur man skulle få tillbaka min man, och då hänvisades jag till Dr. IZOYA, en stor och mycket andlig man som älskade en kärlek stava för mig, och fick min EX att återvända till mig inom 48 timmar. med glädjen och glädjen i mig släpper jag hans kontakt, drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
(1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning