24 augusti 2012

Tjejkväll

Hej hej!

Ikväll ska jag ut och äta
med mina tjejkompisar.

Det ska bli så himla mysigt!

Hit ska vi - restaurang Terrassen i Helsingborg

Vi är fem tjejer som lärt känna varandra på jobbet. Några arbetar kvar, några har bytt jobb, några är mammalediga och så vidare. Men nu är jobbet absolut inte det viktigaste längre, vi har blivit otroligt bra vänner och har nu känt varandra i 10 år! Rätt galet när man tänker på det egentligen!

Men, som de flesta andra, så har vi mycket omkring oss. Det är jobb, familjer, hobbies och tusen andra saker som ofta kommer emellan. Men visst ses vi, men det är sällan vi ses alla fem tillsammans. 

Men ikväll är det dags! Första gången på väldigt läääänge! Vi ska ut och äta och prata hela kvällen lång, ska bli supermysigt. Kanske kan jag få med några ut på en lite drinkrunda efteråt....vi får väl se. :)

Vacker utsikt från restaurangen
Bilderna är från restaurangens hemsida.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gud så mysigt : ) Jennica hoppas ni har en underbar kväll kram din bloggvän i Hjo Sofia

Birgit sa...

Så kul med tjejmiddag :) Ha så skoj! Kram

Jejje sa...

Låter skitkul:))hoppas ni får superkul//kramar Jennica

Brenda greg sa...

Jag är glad över att dela mitt vittnesmål här, jag är brenda och har varit gift för länge sedan, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän det fjärde året i vårt äktenskap, när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen till vår äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att det hela var en lögn, men han förlorade kärlek, förtroende och förtroende för mig. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för en skilsmässa, senare blev vi separerade. Två år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag inledde en sökning på hur man skulle få tillbaka min man, och då hänvisades jag till Dr. IZOYA, en stor och mycket andlig man som älskade en kärlek stava för mig, och fick min EX att återvända till mig inom 48 timmar. med glädjen och glädjen i mig släpper jag hans kontakt, drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
(1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning