02 augusti 2012

Mina ridtjejer

Mycket hästar
och ridning har det blivit denna sommaren!



Josefine har ju sin sommarponny Spirit och de är nu inne på tredje veckan av fyra. Hon spenderar sin mesta tid i stallet hos honom och med sina "stallkompisar". Hon har det superkul och det är så härligt att se denna tjej som kommer hem trött och grymt smutsig varje kväll - och så lycklig!

Jag är väldigt imponerad över hur hon utvecklats och hon kämpar på med sin lilla ponny, som ju är sådär som ponnies är....dvs ganska envisa och egensinniga! Men hon rider bra, har tålamod och har blivit stark. Och hon älskar 'sin' ponny!


Såhär fina var de förra veckan då de var med på en träningstävling, en sk Pay & Ride. Det var Spirits första tävling men han skötte sig fint och de tog sig felfria runt banan. De hade till och med lyckats lasta honom i en trailer, vilket inte fungerat tidigare.

Och så här lycklig såg lillsyrran ut när hon fick provrida! Det blir kanske en liten ridtjej det med....! :)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka duktiga tjejer blir så super impad av hästtjejer då jag aldrig varit en själv. Vad söta de är dina töser : ) Hade du det bra i Stockholm? Vad gjorde ni? kram nyfiken ; ) i Helsingborg Sofia

ikas sa...

Snygg ponny!! Tänk vad man måste växa när man får ta hand om en alldeles egen ponny en sommar!! Visste du om att hästtjejer ofta presterar väldigt bra i skolan?! Hörde detta förra året och det kan säkert vara så.

Kim sa...

Sötaste tjejerna! Jossan är himla duktig, men jag känner att det bör introduceras mer bollar för Johanna snarast!

Jennica... sa...

Hahaha, ja....så mycket bollar blir det inte.... :)

Och Jossan vill så gärna att du och Lina ska komma och titta när hon rider...får väl se om vi kan få ihop det. Hon har bara Spirre nästa vecka också. Däremot så var det helt ok att vi gör så som vi skrev innan. Först du och hon på Malmö Horse Show, och sen middag och bio med dig och Lina. Så ville hon ha det! :)

KRAM!

Kim sa...

Ja vi vill gärna se Jossan rida! Det var så länge sedan jag såg henne och Lina har ju aldrig sett henne! Låter bra med Jossans dag, då kör vi på det! :)

Björn sa...

Härliga tjejer, härliga bilder.

P

Min plats i solen sa...

Så fina hästtjejer! Och vad härligt när man känner att man har hittat rätt. :)

Vår äldsta red då hon var mindre och som hon längtade varje gång. Tyvärr tappade hon intresset då hon fick en ny ridlärare men kärleken till hästar lever kvar.

Ha en fin helg!

Kram Lotta

Anonym sa...

Klart att det ska ridas!

Brenda greg sa...

Jag är glad över att dela mitt vittnesmål här, jag är brenda och har varit gift för länge sedan, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän det fjärde året i vårt äktenskap, när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen till vår äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att det hela var en lögn, men han förlorade kärlek, förtroende och förtroende för mig. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för en skilsmässa, senare blev vi separerade. Två år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag inledde en sökning på hur man skulle få tillbaka min man, och då hänvisades jag till Dr. IZOYA, en stor och mycket andlig man som älskade en kärlek stava för mig, och fick min EX att återvända till mig inom 48 timmar. med glädjen och glädjen i mig släpper jag hans kontakt, drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
(1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning