26 augusti 2012

Inte som vi tänkt

Så blir det ju ibland.
Det vill säga, inte som man tänkt sig!
Idag hade jag och Nellie utförsäljning med K&C,
och nej...det blev inte som vi tänkt oss!


Jag och Nellie har ju reviderat vår affärsidé och efter noga övervägande har vi kommit fram till att vi enbart skall satsa på våra smycken. Så i vår webbutik kommer ni framöver enbart att finna våra smycken!

För att avsluta vår ursprungliga idé och för att sälja ut vårt lager, hade vi idag en stor utförsäljning med 50% på allt! Vi blev inte nersprungna precis....det var ingen större anstormning. Det kom faktiskt bara ett par personer på hela dagen och det var ju såklart trist. Trist för att vi lägger mycket tid på att frakta saker fram och tillbaka och på att göra det fint. Men, vi blev väldigt väldigt nöjda med hur vi satte upp  och displayade alla saker. Jag kunde riktigt se framför mig hur fin butik vi hade kunnat få!

Men men, det blir inte alltid som man tänkt sig - som sagt! Men, vi ger oss inte! Nu har alla ni som inte kunde vara med i dag av olika anledningar, chansen att köpa alla våra produkter till 50%, inte dumt va?! Kika in i webbutiken! Använd rabattkoden SALE och klicka sedan på de gröna vridna pilarna för att uppdatera summan, så räknas priset om och det blir halva priset på allt! Inte dumt, eller hur?!

KRAM!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tråkigt! Jag hade GÄRNA åkt dit och handlat om det hade varit lite närmre, ni har ju så fina saker! Kram på er! //Josefin

Brenda greg sa...

Jag är glad över att dela mitt vittnesmål här, jag är brenda och har varit gift för länge sedan, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän det fjärde året i vårt äktenskap, när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen till vår äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att det hela var en lögn, men han förlorade kärlek, förtroende och förtroende för mig. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för en skilsmässa, senare blev vi separerade. Två år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag inledde en sökning på hur man skulle få tillbaka min man, och då hänvisades jag till Dr. IZOYA, en stor och mycket andlig man som älskade en kärlek stava för mig, och fick min EX att återvända till mig inom 48 timmar. med glädjen och glädjen i mig släpper jag hans kontakt, drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
(1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning