17 juli 2012

Att läsa

Bokklubb!

Igår var det dags för träff med bokklubben.
Denna gången hade vi läst boken
"Fjäril i koppel" av Zinat Pirzadeh.


Den var helt ok, men inte mer än så. Tyckte jag i alla fall. Det tråkiga är att jag ganska länge nu, det senaste året faktiskt, inte känt någon lust att läsa. Jag har inte fastnat för någon bok, ingenting har fångat mig. Jag vet inte om det beror på mig eller om jag helt enkelt inte har läst någon bok som tilltalat mig. Kanske en blandning av båda. Oavsett är det rätt tråkigt tycker jag. Att läsa är ju min grej, jag älskar att läsa och jag älskar böcker. Då känns det så trist att jag överhuvudtaget inte har någon lust att läsa alls. Vi får väl se vad Mia väljer till nästa träff, förhoppningsvis något som jag kommer känna för att läsa, för så här kan det ju inte fortsätta. Det är ju för trist!

Bild: Pinterest

Har ni några tips på bra böcker som ni tror att jag hade tyckt om så tar jag tacksamt emot dem! 

3 kommentarer:

Kim sa...

Kan du inte byta genre lite då? Du läser väl bara romaner och deckare? Kanske dags att mixa upp det med någon biografi eller något ur faktagenren?

Jennica... sa...

Kanske kanske....har du något bra tips?

Birgit sa...

Det är trist när man får såna "läs-svackor". Nu vet jag inte riktigt vad du gillar, men ett tips är "Hungerspelen" - iofs en ungdomsbok, men oj, vilka bra böcker (det är en triologi), lättlästa och såna man inte vill lägga bort. Vill du läsa en biografi, läs Jane Fondas - jag blev lätt överraskad, hon har gjort massor som jag inte visste om. Just nu läser jag "Ingen tar skit i de lättkränktas land" av David Eberhard - mkt intressant! Hoppas du får lusten att läsa tillbaka igen! (själv läser jag sagor just nu och Harry Potter med min dotter)Ha det gott! Kram från norr