26 juni 2012

Regn regn regn

Ja, herregud vad det regnar! Helt otroligt! Att det kan komma så mycket regn, det fullkomligt forsar ner. Otroligt trist....det känns som Oktober....regn, blåst, rusk och ungefär 12 grader.... Enda skillnad från Oktober mot nu, är att det finns löv på träden och att man tvingar sig själv att gå utan strumpor för att på något sätt visa att det trots allt är sommar!

Men men, man får ju försöka roa sig på något sätt. Jossan har spenderat de senaste två dygnen tillsammans med sin bästis. De har sovit över både hos henne och hos oss, och så har de haft film-maraton. Typisk regnvädersaktivitet. Och faktiskt riktigt mysigt!

I söndags var jag och Johanna på en stor djuraffär och tittade på djuren. Det fanns massor av olika sorters fiskar, det fanns fåglar, kaniner, hamstrar och möss. De har också ett "mini-zoo" där man kan klappa kaniner, getter och får. Det tyckte Johanna var jättekul, speciellt att mata kaninerna direkt från handen.



Det regnar ju en hel del som sagt. Jag är helt fascinerad över hur mycket regn det kan komma! Det fullkomligt vräker och forsar ner regn!

Tjejerna fick ett ryck i går och ville springa ut och hoppa i regnet, så det gjorde det. De stora tjejerna sprang ut i bara shorts och linnen och tokade sig, medan Johanna tog det lite lugnt och testade sitt paraply.



Om ni tycker att jag visar mest bilder på Johanna, så är det inte för att jag på något sätt glömt bort Jossan. Det är för att det är lite mer känsligt för henne vad jag visar för foton på henne. Hon vill gärna vara med och tycka till om de foton jag visar på henne. Hon börjar bli stor... :)


7 kommentarer:

Kim sa...

Ja så galet mycket regn... hoppas verkligen att det rycker upp sig till min semester och till din "riktiga" semester! Vad stora kaniner förresten! Fast så är jag väl mest van vid dvärgkaniner och Johanna är ju inte jättestor i jämförelse heller. :)

Hemma på Ekbacken sa...

Visst är det galet med allt regn? Allt växer så det knakar i trädgården men jag hinner och vill inte ta rätt på det när det regnar. Just nu försöker solen visa sig men den får kämpa. Hoppas hoppas hoppas att vämen kommer snart.
Kram Linda

Birgit sa...

Åh, vad tråkigt att det regnar! Hoppas det ger med sig snart, det går ju bra en eller två dagar... Idag är det mulet, inget regn än här. Tjejerna tränar golf för fullt, jag har massor av egentid, så det är verkligen avkoppling:) Hoppas du får en skön semestervecka! Mini-zooet såg ju mysigt ut. Ha det gott! Kram från norr

Björn sa...

Fina bilder. Men i ärlighetens namn trodde jag att den översta bilden var på en gammal tant. Tala inte om det för Johanna. Vi ses senare i veckan.

P

Jennica... sa...

Men pappa - en gammal tant?! Nu får du förklara dig! ;)

Björn sa...

Jag menade bild nr.3 dvs den bild som visar Johanna bakifrån med paraply.
Lotta tyckte också hon såg stor ut. Hon trodde inte det var Johanna. Men kanske inte heller en gammal tant.

Vi ses.

P

Jennica... sa...

Hahaha! En gammal tant! :)
Jepp, vi ses!
Kram!!