06 juni 2012

Nationaldag

Hej igen efter några dagars frånvaro! Jag har varit på kick-off med jobbet ett par dagar, därav dåligt bloggande. Vi var på ett ställe som heter Klitterhus, det ligger utanför Ängelholm alldeles på stranden. Superfint! Tyvärr har ju vädret varit väldigt trist, så det blev inga strandpromenader precis. Men två riktigt bra dagar har det varit, det blev en riktigt bra mix av personligt och arbete. En dag ägnades åt att lära känna varandra bättre och det blev riktigt riktigt lyckat! Och gårdagen ägnades åt arbete och det blev också riktigt bra, till och med lite överraskande bra!

Idag är det nationaldag och ledigt. Jossan är med kompis och jag och Johanna slappar just nu hemma efter att vi har varit på 3-års kalas hos en dagiskompis. Så skönt att bara slappa runt här hemma! Borde vara ute i trädgården och fixa, den är rejält eftersatt...och på söndag är det ju ny visning av huset igen. Men jag har så svårt att motivera mig...blir kanske en liten ansträngning senare...

Ett litet tips,  denna fina flaskan köpte jag på ICA Maxi för ett tag sedan, det är grönt iste. Den är så fin! 
 

 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh Klitterhus vad mysigt : ) kramar Sofia

Birgit sa...

Det är ju så skönt att bara slappa. Jag har inte gjort många knyck här hemma idag. Ha det gott!

Hemma på Ekbacken sa...

Jag har fått en rolig utmaning till bloggen . Utmaningen går ut på att jag ska svara på 11 frågor och sedan ska jag skicka 11 nya frågor vidare till 11 andra bloggare.
Så här kommer en till dig(kika in hos mig så ser du), ett roligt sätt att lära känna varandra lite mer.
Kram Linda