09 juni 2012

Mycket nu

Ja, just nu är det ganska mycket. Det har liksom hopat sig och jag gillar inte att ha för mycket inbokat, speciellt inte på helgerna. Men men, ibland blir det så och jag får försöka att inte se hela "högen" med saker jag ska göra, utan beta av dem en efter en.

På måndag fyller Josefine 12 år och på tisdag är det skolavslutning. Detta innebär att det skall handlas avslutningsklänning och presenter denna helg. Det ska också städas och fixas inför söndagens visning, och kanske lite extra denna gång eftersom vi har gjort ett försök med att sänka priset för att få lite fart på det här. Trädgården skulle också behöva få sig en omgång, den är högst eftersatt eftersom jag haft väldigt svårt att hitta motivation till att ta hand om den.

I allt detta har jag ju en liten 3-åring som just nu är inne i någon fas av enorm aktivitet, bus och uppmärksamhetssökande hela tiden! Hon är helt underbar och säger de mest fantastiska saker hela tiden. Men...det blir inte så effektivt precis.

Och mitt i detta så är min kusin och hans fru och deras lilla söta 3-månaders son på besök! Det är så himla mysigt att de är här och vi har supertrevligt! Jag har lite dåligt samvete dock att jag inte har så mycket tid för dem med allt jag ska göra, men de är så goa och hjälper till med det de kan. De hämtade tjejerna på skola och dagis igår till exempel, så jag fick göra klart på jobbet. För på jobbet är det också helt galet och massor att göra!

Ja ja, nu är det helg och solen skiner! Visserligen massor att göra men att göra det i solsken tillsammans med fina människor är ju inte dumt!

Vår uppblåsbara madrass har gått sönder, så mina fina gäster fick själva åka och köpa en ny madrass så de hade någonstans att sova. Tur vi känner varandra så väl! :) Men tänk att kunna erbjuda en så här mysig sovplats till sina gäster...


Bild: IKEA Livet Hemma

3 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Ojojoj kämpigt vännen...men det fixar du;) Kram

Kim sa...

Hoppas att visningen gick bra och att du hann med att ha det mysigt i helgen också! =)

Birgit sa...

Hoppas det lugnar ner sig snart! Det är aldrig bra när det hopar sig. Sköt om dig!! (DET är trots allt viktigast!) Kram från norr