11 april 2012

Multitasking

Ikväll har jag suttit med två datorer framför mig och en mobiltelefon. På denna datorn har jag bloggat, Facebookat och gjort lite Kanel & Cayenne grejor. På den andra datorn, som är min jobbdator, har jag jobbat med en agenda som jag inte hann färdigt med på jobbet. På mobilen Wordfeudar jag. Det är multitasking det! :)

Just nu sitter jag och lyssnar  på Johanna som hostar och hostar. Hon är så förkyld stackaren, näsan bara rinner. Och en trappa upp så ligger Jossan med magont, något konstigt odefinierbart som vi inte riktigt förstår vad det är. Det är bara att hålla alla tummar för att de är friska och mår bra i morgon, men just nu så lutar det åt att det blir en VAB-dag hemma för mig. Men, det kan faktiskt vara lite mysigt det med, så länge de inte mår för dåligt.

För övrigt så har det varit en ganska trist dag idag. Eller trist och trist, händelselös är kanske mer rätt ord. Vädret har dessutom varit höstgrått, så det har inte heller hjälpt till. Eftermiddagen och kvällen här hemma med tjejerna blev i alla fall mysig, trots förkylning och magont. De är för goa de där tjejerna! :)

Jag avslutar med en Dagens Johanna!
Idag har Johannas vanliga 'fröknar' på dagis haft planeringsdag och det har varit vikarier som tagit hand om barnen. När vi skulle gå så sa vi hej då till en tjej som jag inte kände igen sedan tidigare. När vi satt i bilen på vägen hem så frågade jag Johanna om hon visste vad vikarierna hette och hon nämnde namnen på två stycken. Jag frågade då vad tjejen som vi sa hej då till hette, men hon förstod inte riktigt vem jag menade. Jag sa då att jag menade den tjejen som hade stor mage och skulle ha en bebis. Då säger Johanna: "Men det var ju T:s pappa!" :)

2 kommentarer:

TITTILINA sa...

Åh så roligt med T´s pappa! Underbart!
Ha en härlig helg!
Kram

Louise sa...

Ha ha! Priceless! :D