14 april 2012

Fredagen den 13:e

Många som pratat om otursdag idag. Men jag har faktiskt inte upplevt någon otur alls idag, jag har haft en helt ok dag faktiskt. Däremot så har jag hela tiden haft en känsla av att det var måndag, och inte fredag, eftersom jag var hemma igår. Och så var det ju kort arbetsvecka....vilket gjorde att tisdagen kändes som måndag, och nu kändes fredagen också som måndag eftersom jag var hemma igår. Lite förvirrande.... :)

För övrigt har de flesta tankarna gått till helgen, eftersom vi har vår första visning av huset på söndag. Detta innebär att vi ska plocka i ordning, fixa i trädgården, städa och styla allt vad vi kan i morgon! Inte så värst kul, men samtidigt skönt att få det överstökat. Ser fram emot söndagen med blandade känslor....min största skräck är att det inte ska komma någon alls på visningen. Men samtidigt så drömmer jag om att det kommer någon som blir störtkära i huset och lägger ett bra bud direkt. Inte så troligt, men man måste få drömma!

Ser fram emot den dagen då allt detta med husförsäljning och nytt husköp är över. Ser fram emot den dagen då jag har mitt eget hus, min egen borg, där jag kan landa och gå vidare. Och bara ta det lugnt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna för att det blir en toppenvisning imorgon med många fina bud!
-Sara

Hemma på Ekbacken sa...

Håller tummen att visningen går bra. Ni har ett mycket snyggt hus såg jag på bilderna :-)

Jag har startat en egen blogg nu och går under namnet Hemma på Ekbacken istället för "min svägerska och jag". Hoppas att du även vill titta in hos mig där framöver.

Kram Linda