19 mars 2012

Underbart

Kommer ni ihåg mitt inlägg om nyårslöfte? Såhär skrev jag!

Ikväll har jag varit på Triangelns Kurbad och fått ansiktsbehandling och det var alldeles ljuvligt! Jag fick ett presentkort där i julklapp och bokade in en ansiktsbehandling för länge sen, och idag var det alltså dags. Jag älskar verkligen att få behandlingar av olika slag! Jag njuter så enormt!

Jag älskar lugnet och dofterna. Jag försöker verkligen få tiden att stanna och bara vara här och nu, ta vara på tiden allt jag kan.

Idag när jag lade mig tillrätta på britsen och fick täcket över mig så var det med en molande huvudvärk och en enorm trötthet. Mina tankar fladdrade än hit och än dit, men jag ville verkligen njuta och ta vara på tillfället så efter några lugna, djupa andetag så lyckades jag samla mig. Underbart!

De använder Kerstin Florian produkter där och de doftar så ljuvligt! Och så är cremerna sådär tjocka och härliga i konsistensen, det känns grymt lyxigt! Någon dag ska jag ha råd att köpa dem till mig själv.

En underbar stund fick jag - Tack mamma och pappa för den underbara julklappen!


3 kommentarer:

Kim sa...

Så mysigt! Vad bra att du gör en sådan sak varje månad. =)

Jennica... sa...

Ja, det känns väldigt lyxigt och jag njuter verkligen av det! Nu har jag bara en sak kvar, och det är massage om en månad.

Birgit sa...

Så skönt det lät!! Tror att det var välbehövligt för dig just nu. Jag tror det är dags att jag unnar mig en massage snart :)
Sköt om dig!