10 mars 2012

Morgontankar

Just nu ligger jag i sängen, det är min tur med sovmorgon. Vaknade trots detta relativt tidigt, men kunde inte somna om. Så nu ligger jag här och planerar dagen, läser lite bloggar, bläddrar i en tidning och filosoferar lite. Jag hör hur de andra är vakna där nere och en kaffedoft som börjar bli svår att motstå letar sig upp till mig.

Idag fyller min lillasyster år och vi ska dit och fira henne, jag och tjejerna. Men först ska Jossan och hennes kompis som sovit över ta en runda på det köpcentrat som ligger i närheten och kolla kläder. Hon börjar bli stor.

Har en liten känning av huvudvärk, var inne hos min fina vän som jag har turen att bo granne med igår kväll. Hon bjöd på vin och en hel kväll full av underbara samtal. Jag som får huvudvärk bara jag tittar på en vinflaska är trots allt glad att det idag bara är denna lilla känning, som jag tror går bort med en alvedon och lite kaffe!

Ligger och försöka känna efter hur jag mår, förutom huvudvärken då. Det har varit en körig vecka, magen som totalprotesterade i tisdags, väldigt mycket och rörigt på jobbet och så en del tankar kring Kanel & Cayenne och dess framtid. Jag kan faktiskt ibland stänga ner mina känslor och försöka fokusera på det som är viktigt, men om jag av någon anledning släpper på känslorna, låter dem komma fram - om än så lite - så har de en tendens att ta över och liksom fara runt i hela mig. Just nu har jag 'tillåtit' mig själv att släppa fram vissa tankar och visp! så har de liksom tagit över och gör sig påminda hela tiden. De liksom ligger där och pockar på uppmärksamhet hela tiden och jag håller på att bli knäpp! Äsch, så farligt är det inte men det är lite intressant hur man fungerar. Och det är intressant att bara ligga här och liksom känna efter. Och det jag kommer fram till är att förutom den lilla huvudvärkskänningen och en lite fladdrande mage så känns det bra!

Nu börjar den där kaffedoften pocka allt mer på min uppmärksamhet och det börjar bli dags att gå upp. Hoppas att ni får en underbar lördag!
KRAM!


Bild: Pinterest - Alisa Collins

2 kommentarer:

Jessica sa...

Hoppas du fick en skön och fin helg. Var rädd om dig.

(Kompenserar nu för alla uteblivna kommentarer... ;) )

Livet - här och nu sa...

låter som bra start på dagen, även om det blev en massa tankar, skönt att komma fram till att du mår ok trots lite huvudvärk och fladder i magen. Hoppas att du kan släppa på de där tankarna i lagom omgångar så att de inte tar över utan att du kan sortera dem och bli kreativ av dem.

hoppas det blev en bra "barnledig" helg!

Kram Pernilla