27 mars 2012

Fotografering

Idag har mäklaren varit hos oss med en fotograf och tagit bilder på huset. Som vi har kämpat för att få huset i ordning! Vi höll på hela söndagen och hela kvällen och halva natten igår, men oj! vad fint det blev! Man tänker ju att det mest är att plocka i ordning inför fotograferingen och inte städa så mycket som inför en visning, lite damm syns ju inte på bilderna. Men vilken tid det har tagit! Och det är ju väldigt viktigt att bilderna blir bra, det är ju helt avgörande faktiskt.

Vi har gått igenom varenda rum och plockat i ordning, tagit bort alla personliga detaljer som foton och så. Vi har fixat, donat och stylat. Och städat. Vi började högst upp på loftet och arbetade oss hela vägen ner. Nu är det klart och det blev så himla fint! Tror aldrig vårt hus har varit så fint faktiskt!

Det känns så skönt att ha fått detta gjort. Både för att det såklart är en milstolpe på vägen för oss att bocka av, men även för att det känns som om vi faktiskt fick mycket gjort inför flytten. Alla förberedelser är ju bra. Det är ju så himla jobbigt att flytta, tycker jag i alla fall. Oavsett vad flytten beror på. Att röja, sortera, packa......kämpigt är vad det är!

I vilket fall som helst så var tydligen mäklaren och fotografen väldigt nöjda, och det känns ju kanon! Nu är det "bara" att vänta på bilderna, jag är så otroligt nyfiken! Förhoppningsvis så får vi dem snart och jag tror att huset kommer att ligga ute på Hemnet i nästa vecka. Då ska ni också få se! :)

2 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Vad skönt att ni har gjort det steget- men så jobbigt....spännande med bilderna. Kramar

Livet - här och nu sa...

Vad skönt att det känns som att alla blev nöjda med både hus och bilder. Ska bli spännande att se hur huset ser ut på Hemnet.

Håller tummarna för en massa intresserade köpare som bjuder över varandra för att få köpa ert fina hus!

Kram Pernilla