24 februari 2012

Trött fredag

Idag är jag trött.Veckan har bjudit på lite för lite sömn på grund av sena kvällar och dålig nattsömn. Med tanke på detta så släckte jag faktiskt lampan lite tidigare än jag brukar igår och var nöjd med det. Mindre nöjd klockan fem i morse när Johanna ropade, men helt omöjligt att bli irriterad på lilla tjejen som var febrig. Hon var så varm så det var bara att gå upp, ta alvedon och dricka vatten, och sedan tyckte hon att vi gott kunde stanna uppe. Så det blev välling och kaffe i soffan med lite barnprogram på datorn. Mysigt på ett sätt, lite väl tidigt på ett annat!

Så - nu är jag trött! Dessutom så ska min kollega som slutar idag bjuda på kaka om en halvtimme. Det kommer att bli extra svårt att stå emot idag. Det har varit en tuff vecka på den fronten! Fika för samma kollega i måndags, men då var det jobbet som bjöd på tårta. I tisdags så var det ju semlor och igår var det prinsessbakelse eftersom vi firade nya lilla sessan. Jag har visserligen varit duktig och bara ätit en semla av allt detta goda, men ändå! Det bara radas upp frestelser! :)

Ikväll blir det mys med tjejerna och förhoppningsvis en god natts sömn, man kan ju i alla fall hoppas!
Fortsatt god fredag på er!


1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhh hoppas du får sova gott i natt. Känner igen mig är helt slut efter en intensiv jobbvecka med lite renovering på jobbet på det som pågått superlänge men nu är även köket klart : ) kramar Sofia