20 februari 2012

Så lite tid...

...och så mycket som jag vill och måste göra! Det är minsann svårt att få allt att gå ihop ibland. Jag inser att det är jag själv som skapar alla 'måsten', men det finns ju så fantastiskt mycket roligt man kan göra! Det finns tusen saker att ta tag i och fixa med när det gäller K&C, det är så himla kul att hålla på med men lite frustrerande när man bara hinner med det absolut nödvändigaste.

Sedan så finns det så många tidningar att bläddra i och få inspiration från. Det finns så många böcker jag skulle vilja läsa. Idéer att skriva ner och ibland kanske även förverkliga en och annan! :)

Och sen har vi ju de där två sötaste barnen i världen att mysa med, men de hinner jag med i alla lägen! De är ju det bästa jag har! :)

Men oj! vad jag önskar mig några fler timmar per dygn. Det hade underlättat!

Men, nu är det dags för sängen så jag orkar med "allt" även i morgon! Natti natt!

1 kommentar:

Livet - här och nu sa...

Ja min vän, det är verkligen inte alltid lätt att välja bland allt man vill göra. Att finna tiden till det som ger energi är inte alltid lätt och gör man inte det som ger energi så har man inte energi till "måsten" som det egentligen inte finns några av, bara de man själv skapar precis som du säger. Men en del av de där sakerna som känns som måsten är inte måsten men man är inte intresserad av att ta konsekvenserna av om man inte gör dem......

Ha en bra dag!

Kram Pernilla