07 februari 2012

Jag - en liten kontorsråtta

De flesta av er vet att jag arbetar på IKEA, dock inte i varuhuset eller ens med våra fina produkter. Nej, jag sitter på kontoret och arbetar med vår kundklubb. Men ibland så får vi chansen och möjligheten att hjälpa till i varuhuset och idag var det en sådan dag. Av olika anledningar så behövde man extra hjälp och jag var inte sen att anmäla mig som frivillig! Jag tycker det är jättekul att få komma ut i "verkligheten" och träffa kunder, kollegor i varuhuset och självklart att vara bland alla möbler och fina saker!

Men.....vilken liten kontorsråtta jag är då.... Jag är fullständigt slut i hela kroppen! Det känns som om jag varit med om världens träningspass, och jag har faktiskt gått himla mycket idag. Malmö varuhuset har blivit stooort och det är lååånga promenader fram och tillbaka mellan avdelningarna! Vid lunch var jag och min kollega redan lite småtrötta och när vi tog en kaffe innan vi körde hem så satt vi mest och stirrade tomt framför oss, totalt slut!

Nu, efter en kväll här hemma med god middag, tjejmys och läxläsning så är det - tyvärr - dags att fortsätta med bokföringen. Inte det jag helst velat göra, hade helst dragit täcket över huvudet och sovit.....men men, ibland har man inget val. Jag ger det 45 minuter ikväll, sedan blir det täcket över huvudet! :)

Sov gott ni andra!


Bild från Livet Hemma

2 kommentarer:

Livet - här och nu sa...

Ja, det är tufft att jobba på varuhus.......:-))

Skulle tro att det behövdes lite extra hjälp inför att "IKEA-världens" besök på fredag. Då ska huset skina i alla hörn, eller i varje fall i de kommersiella hörnen. Är väldigt nyfiken på att se hur saluhallen blivit nu när den är ombyggd.

Blev det någon "fönster-shopping"?? Några roliga nyheter?? Har inte varit kund där på ett tag. Lite abstinens faktiskt!

Ha en bra dag, hoppas det inte är för mycket träningsvärk på konstiga ställen.....:-))

Kram Pernilla

Birgit sa...

Tänkte skriva nåt trevligt, roligt eller så... men ingen blev bra, om du hade haft en "gilla"-knapp på inlägget hade jag tryckt på den! Ha det gott o lycka till med bokföringen!