01 januari 2012

Nyårsafton

Det blev en lugn och skön nyårsafton för oss. Vi firade hemma, bara vi. Fördelen med detta är att man kan gå runt och småfixa och laga mat i pyjamas utan stress! :) Men sen så svidade vi om och var finklädda, alla tre utom Johanna. Hon föredrog att fira nyårsafton i enbart blöja.... Detta var en fight som vi valde att inte ta, så alla var nöjda och glada! :)

Det blev en god tre-rätters som bestod av toast med tomat, mozzarella, basilika och olivolja till förrätt. Till huvudrätt åt vi oxfilé med potatisgratäng, rödvinssky och broccoli. En klassiker men oj! vad gott det blev! Vi avslutade med chokladpudding och vispgrädde eftersom vi tänkte att det var något som hela familjen skulle uppskatta. Men det slutade med att jag och Jens åt chokladpudding och barnen åt vaniljglass och chokladsås! :)

Vi tog en paus mellan huvudrätten och efterrätten och tände lite tomtebloss ute i kylan. Det tyckte Johanna var väldigt fräckt! Hon fick hålla själv och var väldigt allvarlig medan hon tittade på tomteblosset som sprakade. Vi tyckte detta var en lagom "raket-aktivitet" för henne, men som den lilla partypingla hon är så var hon vaken till tolv-slaget och hängde med ut och tittade på raketerna! Däremot så somnade hon gott när vi kom in igen. Vi andra höll ut ett tag till men stupade sedan i säng, nöjda med vår nyårsafton.

God Fortsättning på er allihop! 








2 kommentarer:

Kim sa...

Vad fint dukat! Och söta barnen! Tomotebloss hade vi med! :)

Johanna Stålros sa...

skön nyår...Och jättefin dukning!!!! Kram