05 januari 2012

Mjukstart

Då var man tillbaka på jobbet igen, dock med en mjukstart eftersom det bara är en 3-dagars arbetsvecka för mig. Trots detta så har det ändå varit ganska intensivt med en del viktiga möten, budgetarbete och sådär. Men det känns ändå som om jag har fått en bra start på nya arbetsåret.

Arbetsåret för Kanel & Cayenne har också börjat bra tycker jag! Jag och Nellie har påbörjat arbetet med bokföring inför momsredovisningen som skall vara klar i februari. Inte vårt favoritarbete precis, men vi känner oss duktiga och stolta över att vi fixar det och över den ordning som trots allt råder. Vi håller också på att planera för vår vårens aktiviteter och om det blir som vi vill, så kommer det att bli väldigt bra! Ni gillar väl oss på Facebook, så att ni inte missar någonting?

Josefine och Johanna har fortfarande jullov, men de börjar skola och dagis igen på måndag. Då återgår vardagen till det normala med lite rutiner och ordning och reda. Nu är det lite knas med sovtider och mattider, i och för sig precis som det ska vara under ett lov! Josefine gör verkligen det absolut mesta av sin tid med ponnyn Spirit! Hon är i stallet mest hela tiden och hon verkar trivas superbra med det.

Hoppas att ni har en bra dag, Kram!


Bild från Pinterest


2 kommentarer:

Kim sa...

Så roligt att Jossan spenderar så mycket tid med Spirit, verkligen en lyckad vinterhäst! =D

Johanna Stålros sa...

perfekt med en mjukstart, tycker att det räcker med tre arbetsdagar i veckan- men heltidslön förstås;) Kram Johanna