07 januari 2012

En riktigt bra dag

Denna dag började med att jag fick sovmorgon, inte dumt! Johanna sov till halv tio, väldigt lyxigt. Sedan blev det en skön förmiddag med soffmys tillsammans med Johanna och 'Happy feet'.  Länge sedan jag såg den, riktigt charmig film! Sedan vaknade Jossan och hennes kompis som sovit över och vi åt frukost allihop, eller lunch kanske det blev när jag tänker efter.

Sedan var det dags för mig att åka in till Malmö och klippa mig och göra slingor! Det var ju min julklapp från min syster och Lina, en riktigt lyxig julklapp måste jag säga. Och vilka två sköna timmar det blev! Det var en helt ny frisör för mig, men jag blev riktigt nöjd, hon var väldigt noggrann. Så med nyklippt hår i en ljusare nyans som doftade underbart, begav jag mig hem till Kim och Lina för en sen eftermiddagsfika och för att tacka för min fina julklapp. Det blev nybakade solrosbullar, vaniljhjärtan och Kimmans goda kaffe, gott! TACK för min fina julklapp och mysig fika!

Väl hemma stod middagen på bordet och en flaska rött stod öppnad, lyxigt även det! En mysig kväll med undehållning av Johanna som sjöng och 'spelade instrument' på iPaden. :) Jossan sov över hos kompis, henne ser man knappt nu för tiden....men det hör väl till antar jag! :)

Nu har jag suttit här med datorn ett tag och surfat runt lite, skrivit några mail och bloggat på Kanel & Cayenne bloggen. Men nu är det dags att krypa ner i sängen och läsa bok, ska nog ta med mig en kopp te. Det var ju det där med att ta hand om sig själv och ta tid till att göra det mysigt för sig! Tycker absolut att denna dagen kvalar in för att hamna under etiketten Nyårslöfte 2012! :)

Kram på er och sov så gott!


Bild från Pinterest


1 kommentar:

Kim sa...

Vilken härlig dag! =) Och så roligt att du tittade förbi!