15 januari 2012

Blog award

Jag har fått en blog award av fina Johanna med bloggen Njutbara ting! Min allra första award! Jag blev så himla glad, och tänka sig - igår fick även Kanel & Cayenne sin första award! Vilken helg!

Foto: Formelle Design


Nu är det min tur att dela ut denna award till fem bloggar som jag tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det här var absolut inte lätt och jag önskar att jag kunde ge awarden till fler än fem, men till slut föll mitt val i alla fall på dessa bloggar, just för att de alltid inspirerar mig på ett eller annat sätt:

Mina finaste
Livet på Storholmen
Livet här och nu
Min svägerska och jag
BBQ Village

Ni får i er tur gärna dela det vidare till fem bloggar som ni gillar och meddela dessa genom en liten kommentar på deras blogg.

5 kommentarer:

Kim sa...

Grattis till både dig och K&C! =)

Jejje sa...

Tackar så väldigt mycket:))håller helt med i det du skrev på min blogg.....kul att vi råkas stöta på varandra i bloggsvängen + vårat gemensamma namn:))
Kramar /jennica

TIDSOPTIMISTEN sa...

Vad gulligt av dig, tack så jätte-mycket och hoppas du får en helt underbar vecka ;)

Kram F

Livet - här och nu sa...

Hej bloggvännen!

tack så jättemycket för att du gav min blogg en award, så glad jag blev!

Kram

Min Svägerska och Jag sa...

Vi tackar och bugar för din Award, så kul att vi lyckas inspirera andra med vårat "brevskrivande" till varann, som det egentligen började med. Nu har det blivit en livsstil. Tack än en gång och vi fortsätter att följa dig med med dina härliga inlägg. Kramisar från Anna och Linda