30 november 2011

Fint

Jag har ju tidigare berättat att jag älskar fina bilder. Ibland kan det vara svårt att förklara vad det är som gör att en bild sticker ut, i mina ögon. Det är väl färgerna, kompositionen, känslan....antar jag.

Det här är en sådan bild. Så fint, så enkelt.

Bild: Livet hemma

29 november 2011

Goda vänner

Igår skrev jag om att jag hjälpte min väninna som bor ett par gator bort, med att skjutsa hennes barn till dagis och henne till jobbet, eftersom hennes garageport gått i baklås på grund av strömavbrottet! Idag när jag kom ut till bilen så stod det en superfin påse precis vid förarsidan.


























Det var en present från Maria som tack för hjälpen! Vin, choklad och två jättesöta hjärtan! Jag blev så himla glad och kände mig verkligen uppskattad. Och hon var så tacksam för att jag hjälpte henne. En riktig solskenshistoria! Fina vänner är bäst!

Det lustiga är att en annan fin vän har bloggat på Kanel & Cayenne bloggen idag, om just vänskap! Great minds think alike! ;)

28 november 2011

Flytdocka på torra land

Jag kan inte hjälpa det, men jag är så fascinerad av detta! Som jag skrev i mitt inlägg 'Strömlöst' så har alltså en flytdocka som väger 6.500 ton slitit sig loss från varvet i Landskrona och drivit iväg flera kilometer och flutit upp på land på en strandäng mellan oss och Landskrona. Vattnet steg väldigt under gårdagens storm, men nu har det sjunkit undan igen och nu kan man inte rubba denna 6.500 ton tunga koloss! Som en talesman för Skånepolisen sa: "Den står där den står"!

Här kan man se ett kort inslag.

Julmarknaden på Kulturen

Det blev en lyckad första julmarknad för oss på Kulturen! Vi hade ju påhälsning av stormen Berit, men hon brakade loss först lite senare på eftermiddag/kvällen så det kom många besökare till Kulturen ändå. Vi hade fått en kanonbra plats i år där vi hade möjlighet att bygga ut vårt tilldelade bord lite. Vi hade med mina gamla äpplelådor och de använde vi för att bygga ut vårt bord med. Det blev som en liten mini-butik och vi var mycket nöjda med resultatet! Att vi sedan hade ett fönster precis bakom oss som släppte in fint med ljus och ett element att luta oss mot gjorde ju inte saken sämre! :)

Kika in här på Kanel & Cayenne bloggen för att se lite bilder från marknaden!

Strömlöst

Vid 18-tiden igår så gick strömmen hemma hos oss! Det blåste ju extrema vindar och det dånade utanför och knakade i hela huset. Men vad jobbigt det är att vara utan ström! Tänk vad beroende man är av den. Det blir ju självklart helt mörkt överallt, ganska logiskt. Men man kan ju inte laga mat, man kan inte värma glögg!!, man kan inte koka kaffe, göra välling, inte duscha i varmvatten. Man kan inte heller ladda mobiltelefonerna och det går inte att ringa, vårt nätverk slogs dessutom ut så det gick inte att komma åt Internet mer än via mobilerna. Det blir också väldigt kallt inomhus…

Så, den där mysiga adventskvällen med god mat och glöggmys blev det inget med. Mina älsklingar fick dock sina adventspresenter i skenet av stearinljus. Sedan sov vi alla i biorummet eftersom vi ville samla alla i ett rum för att lättare kunna hålla värmen. Eftersom vi har öppet upp i nock i sovrummet så blir det rummet snabbt kallt. Men det var mysigt att ligga allesammans där ute! Det tog lite tid innan jag somnade, och då låg jag där och lyssnade på dem när de snusade. Mysigt!

När vi vaknade i morse så var det fortfarande strömlöst och det var 15 grader inne. Brrrrr……. Och inget kaffe och ingen välling att värma sig med. Men men, de hade ström på dagis och i skolan så barnen kom iväg i alla fall, skönt det! Men det får så många konsekvenser när strömmen går, jag tänker även på maten i kyl och frys….

Annars hade vi klarat oss bra i stormen. En vält soptunna och soppåsar över uppfarten var väl det värsta! :) Lite smågrenar och tallruskor i trädgården, men inget annat. Däremot hade en av grannarnas staket vält och jag såg välta träd och stora grenar som var avbrutna på vägen till jobbet. Jag såg även det här!! En torrdocka hade slitit sig från Landskrona varvet och flutit iväg! Vad som kanske är svårt att se på bilden är att denna enorma torrdocka ligger vid strandkanten och har drivit riktigt långt från varvet!

Bild: Sydsvenskan
Jens körde iväg tjejerna till skola och dagis. När jag skulle köra iväg till jobbet blev jag stoppad av min granne. Hon fick inte upp dörren till sin garageport som är eldriven och hon kom inte ut med bilen! Så dagens goda gärning, jag skjutsade hennes småttingar till dagis och sedan henne till jobbet. Det är på vägen så det var inga problem, och man måste ju hjälpas åt, nästa gång kan det vara min tur! Men vad det ställer till det, det här med stormar och strömavbrott!

Men, enligt senaste ’news’ så ska strömmen vara tillbaka där hemma nu! Hoppas verkligen på det! Ser fram emot en varm kväll med en god middag och lite kvällsglögg!

27 november 2011

Phu!

Äntligen klar! Idag har jag (och Nellie) ägnat hela dagen till att prismärka allting och sätta vår logo på allt som vi ska sälja på julmarknaden i morgon. Då är det ju premiär för julmarknad för oss i år! Det blir Kulturen i Lund. Jag ser så mycket fram emot det! Jag är så nöjd med allt som vi har gjort och nu när man sätter på prislappar med vår logo på så blir det liksom pricken över i! Stolt och nöjd.

Jag hann även plocka fram adventsljusstakarna och julstjärnan här hemma. Det kändes bra! Hela kvarteret hade hunnit fixa fint med ljusstakar, stjärnor och ljus i buskar och träd redan i går och det såg så mörkt ut hos oss. Nu så lyser det fint även i våra fönster och det ser så mysigt ut! Det är en av de saker jag tycker allra mest om med julen, alla ljus!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott!
Kram Jennica



26 november 2011

Nu räcker det

Johanna 2,5 år vill ha sitt choklad innan middagen. Jag säger nej, hon fortsätter tjata, jag fortsätter säga nej. Helt plötsligt ställer hon sig framför mig med armarna i sidorna och ser mycket bestämt på mig och säger: "Nu räcker det, mamma!"

:)

Kanske inte helt rätt situation, men oj vad jag skrattade! Kunde höra mig själv.....

24 november 2011

Kulturens julstök

På söndag är det äntligen dags för årets första julmarknad för mig och Nellie! Det ska bli superkul att få sätta i ordning vårt bord, att få ställa fram alla fina saker vi gjort och att få träffa och prata med alla människor som kommer fram och vill kika och byta ett ord eller två. Jag ser verkligen fram emot det!

Har ni möjlighet så tycker jag att ni ska besöka Kulturen. Det är en mysig julmarknad med något både för stora och små. Julmarknaden är hela helgen, både lördagen och söndagen, men jag och Nellie är bara där på söndagen! Och om ni bestämmer er för att komma dit, så måste ni förstås komma förbi och säga Hej! Vi står i något som heter Herrehuset.

Julstök på Kulturen i Lund 
söndag 27 november kl. 11-17!

En önskan om mys

Idag hade jag velat sitta här, framför brasan med en filt, en bok och en kopp varmt te. Läsa lite, slumra till lite, känna värme och lyssna till en sprakande eld. Såå mysigt det hade varit! Ser verkligen fram emot julledigheten, det är ju ett tag kvar.....men längta kan man ju! :)

Bild: Livet hemma

Här var det stopp



Jamen, då sitter jag här en stund då......

23 november 2011

En god natts sömn

Nä, tyvärr....det blev allt annat än en god natts sömn igår. Tack i alla fall för alla hållna tummar, tänk hur det blivit om ni inte hållit dem! :) Nä, Lillisen kunde inte sova och hon kom inte till ro förrän 2.30 ungefär.... Men, nog om det!

En god natts sömn blir det i natt i alla fall! Johanna sover uppe hos Jens i natt, och jag sover här nere i hennes rum. Måste få en natts sömn, annars blir jag väl knäpp eller nåt! Ser fram emot denna 'ensam-natt' då jag kan ladda batterierna lite.

Ville inget särskilt, ska fortsätta pysslandet nu. Ville bara säga tack igen för alla peppande ord och alla tummar som hölls igår. Ni är bäst!

Kram Jennica

22 november 2011

Tack

Tack för alla gulliga "heja-rop" och pepping! Ni är väl för gulliga! Men det är ju självvalt det här, att stå på julmarknad menar jag. Men sen å andra sidan så "kryddas" tillvaron lite extra, mest bara för att man verkligen ska känna att man lever. Som i natt till exempel... Jag var ju supertrött efter en väldigt sen natt och därpå följande tidig morgon och längtade verkligen efter en god natts sömn. Men tror ni det blev så då? Nä, såklart inte. Murphy kom på besök, ni vet....han med lagen! ;)

Johanna är fortfarande krasslig och hon sov jättedåligt hela natten. Hon grät och var ledsen och jag ljuger inte om jag säger att jag var uppe minst en gång i timmen, snarare en gång i halvtimmen, hela natten! Sedan så gjorde sig Murphy extra påmind, när Johanna sov gott från den stund jag gick upp på morgonen till klockan 9! Hmmm....... :)

Men men, nu ska jag fortsätta pyssla lite och sedan hoppas jag på en bra natts sömn! Håll gärna tummarna för det om ni har lust. Jaa...ni behöver inte hålla dem hela natten, bara en liten stund. :)

Kram på er!

21 november 2011

Ytterligare en sen kväll

Men den ska minsann inte bli lika sen som igår, då blev det "lite väl". Och med facit i hand idag, nu när jag vet att jag dessutom fick gå upp extra tidigt i morse med liten febrig Johanna så blev det inte så bra. Inte ens jag i min bästa positiva anda är helt skärpt efter fyra timmars sömn! :)

Så nu ska jag "bara" lite till, sedan blir det hopp i säng! Anledningen till denna hysteri just nu är som sagt att det är julmarknad på söndag på Kulturen i Lund och då ska jag och Nellie stå där. Då måste alla våra saker vara gjorda, paketerade och allt annat som hör till. Kul, men jag önskar verkligen att dygnet hade fler timmar att erbjuda. Gärna då timmar på dagtid, när man är lite piggare och när det finns dagsljus!

Jag har inte lyckats göra allt på min att-göra-lista för kvällen, tyvärr. Lite retfullt eftersom det fyller på morgondagens lista...men men, jag är nöjd ändå. Jag har fått en hel del gjort trots allt.

Jag har dessutom fått gå in till liten ledsen, krasslig Johanna stup i kvarten eftersom hon vaknar hela tiden och är ledsen. Lilla gumman....inte lätt att förstå varför det kryper så i kroppen. Man vet ju själv hur det är när man är krasslig och febrig.

Så, slutpausat! Hoppas ni sover gott, det ska jag göra om en stund!
Kram Jennica

20 november 2011

Pyssel, te och musik

Klockan är snart tolv på natten. Men här lyser flitens lampa, det ryker om tekoppen, Joshua Radin sjunger och jag pysslar! Lite knasigt kanske, men vad gör man inte när timmarna på dag- och kvällstid inte räcker till, då blir det till att utnyttja nattimmarna också. Tänker inte hålla på så hemskt länge till, ville bara testa en idé jag såg.

Det har varit en bra helg för övrigt, den har gått så himla snabbt bara. I går var det sista gången på smyckekursen för denna terminen. Denna hösten har ju gått så snabbt! Det var nöjda deltagare som riktigt sög ur det sista ur kursen, de sa knappt ett knäpp under hela tiden, bara pärlade, pärlade och pärlade! På kvällen var jag hos en kompis på tjejmiddag och hade riktigt kul! Det var en härligt glatt gäng och massor av god mat, prat och skratt - kul!

Idag har vi varit hos Jens syster som fyllde år. Det blev också en mysig eftermiddag och kväll med mycket prat, skratt och goda kakor och tårta! Nu sitter jag alltså här och ska avsluta helgen med att julpyssla. Om en vecka är det premiär för julmarknad på Kulturen i Lund, och då ska allt vara klart.

Denna poster finns i en uppsjö olika varianter. Originalet är 'Keep calm and carry on', men idag tyckte jag detta var passande! :)

Hej på er

Usch, vad jag har försummat er! Jag har varit usel på att både blogga själv och att läsa era bloggar. Men just nu är det fullt upp, kan man väl säga, och något måste tyvärr stryka på foten och det har tyvärr fått bli bloggen. Om en vecka så är det dags för första julmarknaden och då ska vi vara redo med fina julsaker, så just nu är den mesta koncentrationen fokuserad på att producera dessa. Fast störst fokus ligger på mina älsklingar såklart, och mer än så klarar jag inte av just nu! :)

Nu ska jag hoppa i säng! Jag har precis kommit hem från en tjejmiddag som var supertrevlig med god mat, kul folk och en massa härligt tjejsnack!

I morgon står det kalas och julpysslande på schemat! Och lek och mys!

Kram och sov så gott!

16 november 2011

Trött, men glad

Just nu är jag fullständigt slut. Såå trött. Men också såå glad över en lyckad kväll med adventspyssel i form av kransbindning med Kanel & Cayenne! Vilken kreativitet som flödade! Jättekul att se hur alla inledde med att säga att "nää, jag kan inte det här....." och sedan se hur de gjorde de finaste dörrkransar! Riktigt lyckat!

Sitter just nu i köket, har precis ätit en smörgås och ska snart slänga mig i säng. Fryser, det är kallt ute och även inne tycker jag. Ska bli skönt att krypa ner i sängen i pyjamas och kura in mig under täcket och kila in ett par kalla fötter under Jens.....  :)

Hoppas att ni har haft en fin dag! Kram!

14 november 2011

Bra dag och mysig kväll

Det har varit en bra dag och en mysig födelsedag! Många har gratulerat mig, flera har ringt, skickat sms, mailat, twittrat och bloggat. Och för att inte tala om Facebook - så många gratulationer! Kul! Många 'digitala' grattishälsningar har det blivit idag! :)

Det blev en mysig kväll här hemma med en massa bus och mys, god mat och smarrig efterrätt. Nu sitter jag här och har gått igenom en massa mail = dåliga samveten. Men nu är de avklarade och jag ska kasta mig i säng. Jag har en rygg som absolut inte vill vara med. Men förutom den mår jag bra och känner mig mycket uppvaktad!



















Fick underbara uggleljuslyktor av Nellie, plus ett biobesök! Det blir den nyaste filmen med Sara Jessica Parker, fika innan och godis till bian! Perfekt!

















Smarrig efterrätt! Glass, grädde, jordgubbar och vindruvor - mums!

Min födelsedag



Idag är det min födelsedag! :)

Mina tre älsklingar kom upp i morse och sjöng för mig och jag fick frukost på sängen. Teet fick jag i min nya fina tekopp som jag fick igår! Och så blev det lite mys och bus innan det var dags för vanliga morgonrutier. Jag fick dessutom precis vad jag önskat mig....! :)

På jobbet fick jag denna lilla kanin! Ni som inte vet, kanske kan gissa vart jag jobbar.... :)

13 november 2011

Födelsedagskalas

Jag fyller år i morgon, så idag har jag haft kalas här hemma för hela familjen. Det var mina föräldrar, min syster och Lina, min mormor, mina svärföräldrar och min sambos syster med tjejernas kusiner. Ett underbart gäng! Jag är så glad över min familj, varenda en av dem! Jag är verkligen lyckligt lottad.

Det blev en supermysig eftermiddag med mycket prat och skratt! Jag och Jossan hade bakat tårta och kärleksmums. Min mamma hade bakat chokladsnittar och mina favorit skorpor. Mums! Och så presenter såklart. Många! Och så fina och bra presenter sen!

Massor med KRAMAR till min underbara familj!

















12 november 2011

11-11-11

Jaa, igår var det ju den där speciella dagen - 111111. Och den kunde ju bli extra speciell klockan 11:11. Gjorde ni något särskilt? Själv satt jag på jobbet och vi funderade på om vi skulle göra nåt kul, nåt som vi kunde komma ihåg, men klockan gick och helt plötsligt så var den 11:11 och då tjoade vi lite....men mer var det inte! :)

Jag tänkte fotografera klockan på datorn, hade en stor klocka på helskärm, men min mobilkamera var lite sen så på mitt foto står det 11:11:14! Och det är ju inte så fräckt......så det slipper ni se! :)

För övrigt var det en bra dag i går, hade en mysig kväll hemma hos min svärmor. Vi var båda gräsänkor så hon bjöd på middag. Så, 111111 var kanske inte så speciell men ändå väldigt bra! :)

10 november 2011

Tips!

Idag tipsar vi på Kanel & Cayenne bloggen om hur man på ett enkelt sätt gör ett fint kakfat själv - kolla här!

09 november 2011

Bron

Tittar ni på Bron? Jag och Jens har börjat följa den och tittar på SVT Play. Nu är vi nästan ikapp och såg idag avsnitt nr 7, jag tror att nr 8 gick på tv nu ikväll. Jag tycker den är riktigt bra, något underlig, men bra. Spännande, det händer otroligt mycket, man kan klura och fundera och så är ju karaktären Saga helt sanslös! Har aldrig "stött på" en människa som hon, vare sig i verkligheten eller på tv / film. Grymt speciell. Ni som ser Bron förstår vad jag menar. Men, livet måste vara ganska enkelt på ett sätt när man lever så onyanserat, rakt och direkt.

Har ni inte sett Bron än, så föreslår jag att ni gör som vi - titta på SVT Play!

Skön eftermiddag

I dag har jag faktiskt tagit eftermiddagen ledigt! Det hela började med att jag fick ett presentkort på ansiktsbehandling i födelsedagspresent förra året. Eftersom jag älskar att få olika typer av behandlingar så har jag gått och sparat på detta presentkort, försökt få det att vara så länge som möjligt. Jag lyckades nästan lite för bra, för jag glömde bort att jag hade det! Kom på det för ett par veckor sedan och eftersom giltighetstiden är ett år, så skulle det gå ut på söndag! När jag skulle boka så fanns inga kvällstider kvar, utan jag fick boka en tid efter lunch. Så - idag har jag varit på ansiktsbehandling! Underbart skönt och lyxigt!

Jag älskar verkligen att få olika typer av behandlingar - ansiktsbehandling, fotvård, massage.... Jag älskar lugnet, värmen, dofterna och känslan av att jag gör något riktigt bra, bara för mig själv. Sist jag fick ansiktsbehandling var för ett år sedan, när jag var på Varbergs kurhotell. Jag fick en helg där i 40-års present och det var underbart! Jag älskar Varbergs kurhotell! Riktigt så bra var det inte idag, men ändå härligt. Jag fick ligga nerbäddad under tjockt täcke på en brits med värmedyna, jag blev ompysslad och hela rummet doftade underbart av härligt mjuka cremer. Somnade gott under tiden jag hade ansiktsmask gjorde jag också! :)

Efter denna lyxiga timme, så åkte jag hem till min kompis Sara och träffade hennes lilla dotter Vera för första gången. Vera är nu 3 veckor och helt bedårande! Verkligen bedårande! Så söt så söt så söt. Helt perfekt. Så fina små drag. Jag blir som alltid när jag ser såna små bebisar, alldeles varm inombords och jag fylls av så mycket värme. De är så fina! ♥ 

07 november 2011

Förberedelser

Jag har haft ett mission denna helgen, och det har varit att börja på att gjuta saker i betong som vi skall sälja på de julmarknader vi ska stå på, jag och Nellie. Jag påbörjade denna gjutning nu ikväll....suck. Vad har jag då gjort hela helgen? Tja.....haft sovmorgon på lördagen, varit på 3-års kalas, städat, tvättat, myst, städat lite mer, köpt betong, lagat mat, plocka fram och undan och hit och dit, och så blev det alltså lite gjutet nu ikväll.

Det är kul, men svårare än man kan tro. Nu har jag ungefär tio olika små projekt på gång ute i garaget. Får väl se om det blir något av dem som blir lyckat! Om det blir det så kör jag vidare på det, annars så fortsätter jakten på inspiration och något som funkar att göra. Det kan blir bra, det har potential....men det kan också bli fiasko.....Ska verkligen försöka låta allt vara ett par dygn också, det är det svåra....att vänta medan betongen brinner.....jag vill helst ta loss formarna direkt och se hur det blev! Så, jag får nog hålla mig i morgon också.

Nu ska jag skynda mig i säng för att försöka påbörja nästa vecka hyfsat pigg!
KRAM!

05 november 2011

3-års kalas

Idag har jag och Johanna varit på kalas hos en grannkille som fyllde 3 år. Fullt ös i två timmar! Det var "Bilar" tema på kalaset och det gillade Johanna! Det var "Blixten McQueen" tårta och William har även en "Blixten" säng! :)



04 november 2011

Min stund



Jag har en stund varje dag som bara är min och som jag tycker är så mysig. Självklart har jag flera mysiga stunder under en dag, men denna är bara min.

Det är i morgonen i bilen på väg till jobbet. Då lyssnar jag på min ljudbok och dricker mitt kaffe i lugn och ro. Det är bara det, men det är en så mysig stund. Bara jag, en bra bok, gott kaffe och inget annat. Min stund.

03 november 2011

Sooova

Idag har jag varit så himla trött hela dagen. Känt mig lite grann som om jag blivit överkörd av tåget. Eller kanske en ångvält. Lite manglad sådär. Men nu ska jag krypa ner i sängen och riktigt gosa ner mig och sova sova sova!

God natt alla bloggisar, sov så gott. I morgon är det fredag!

Pumpasoppa med svarta bönor

Eftersom det var flera som var nyfikna på receptet på pumpasoppan som jag skrev om igår, så kommer det här! Det kommer från Linas matkasse.

4 portioner
Pumpasoppa med svarta bönor
1,5 kg muscatpumpa
250 g sötpotatis
2 medelstora potatisar
1 gul lök
3 msk färsk riven ingefära
3 vitlöksklyftor
2 tärningar grönsaksbuljong
Vatten
1 dl creme fraiche
Salt
Svartpeppar

Tillbehör
1/2 Gurka
150 g Sugar snaps
1 förpackning svarta bönor

1. Rensa 1,5 kg muscatpumpa från frön. Skär pumpan i klyftor, skär loss och grovhacka allt orangefärgat fruktkött.
2. Skala och tärna 250 sötpotatis och 2 medelstora potatisar. Grovhacka 1 gul lök. Skala och finriv färsk ingefära, motsvarande 2,5-3 msk.
3. Hetta upp 2 msk olja i en gryta. Fräs löken genomskinlig och pressa ner 3 vitlöksklyftor, tillsätt den rivna ingefäran och låt den fräsa hastigt.
4. Häll ner pumpa, sötpotatis och potatis. Tillsätt 2 tärningar grönsaksbuljong, 2/3 tsk salt och 1 krm svartpeppar. Häll på 7 dl vatten. Koka upp och låt koka under lock i 20 minuter.
5. Skär 1/2 gurka i stavar och lägg upp dem i en skål tillsammans med 150 g sugar snaps. Skölj 1 förpackning svarta bönor och lägg upp i en skål.
6. Dra kastrullen från plattan och mixa soppan slät med en stavmixer. Håll mixerbladen under ytan hela tiden för att undvika att det skvätter. Rör ner 1 dl creme frache.
7. Servera soppan med svarta bönor (som man häller ner i soppan), grönsaker och bröd.

02 november 2011

Inspirerande dag

Ha! Jag lyckades! Ignorera bort det som kändes konstigt i kroppen igår. Känner mig helt bra idag, lite trött kanske, men annars helt ok. Skönt!

Idag har jag och Nellie varit i Malmö på Malmö högskola på något som kallas Kunskapsdagarna. Vi  lyssnade på sex olika inspirerande föreläsningar. Rubrikerna var olika men de handlade alla om självkänsla, motivation, mod, livsglädje.... Det har varit en riktigt intressant och inspirerande dag! Spännande ämnen som det var lätt att ta till sig och jag kunde utan svårighet relatera till både jobbet och privatlivet. Många tankar, funderingar och aha-upplevelser. Skönt med en paus i arbetsveckan, nu känner jag lite ny energi inför jobbet i morgon.

Ikväll lagade jag pumpasoppa till middag. Det var ett recept från Linas matkasse och det blev riktigt gott, en kryddig god soppa. Jag har aldrig använt pumpa i matlagningen förr, men det blev som sagt riktigt gott. Pumpa, sötpotatis, vanlig potatis, lök, vitlök, ingefära och creme fraiche var det i den. Tre av fyra familjemedlemmar gillade den, och det var ett gott betyg! Och så blev det lunchlåda till i morgon, perfekt. :)

01 november 2011

Nej nej nej

Känner mig lite konstig i kroppen..... Nej nej nej, jag vill inte och tänker inte bli sjuk! Vore inte konstigt om det blev så, eftersom vi har haft lite sjukstuga här hemma och många på jobbet är krassliga. Det verkar som om höstens förkylningar och influensor börjar sätta igång på högvarv nu, var och varannan är sjuk känns det som. Men - jag vägrar! Hoppas det funkar..... :)

Nu blir det ipren och sängen. Det bästa är ändå att sova bort det. Jag brukar kunna ignorera sånt här och tänker göra mitt bästa även denna gång!