04 december 2011

Julmarknad i Lomma

Idag var det då dags för årets andra julmarknad för Kanel & Cayenne. Vi kände i ärlighetens namn inte speciellt mycket för att åka och ställa oss på denna marknad i dag..... Vädret här nere i Skåne har inte varit det bästa sista veckan, det har blåst rejält och regnat. Tanken på att stå där utomhus i blåst och regn med våra saker lockade inte speciellt. Vi pratade ihop oss igår kväll och bestämde att om det regnade för mycket i dag, så skulle vi hoppa över. Men - det gjorde det inte utan solen sken till och med. Så, vi packade in alla saker och körde iväg.

Och nej, det regnade inte på hela dagen. Och jo, solen sken faktiskt en del. Men - herreguuud vad det blåste kallt!!! Vi hade tagit på oss bra med kläder men vi frös rejält ändå. När vi hade varit där i två timmar, klockan tolv, började vi fundera på hur i hela friden vi skulle orka vara där ändå till klockan sex! Men vi kämpade på, försökte peppa varandra så gott det gick, gick och värmde oss på toaletten och åt ett par korvar var. Men till slut när det var två timmar kvar, och då hade vi stått där i sex timmar, så gav vi upp och packade ihop. Det gick inte längre. Vi frös, det var inte speciellt mycket folk som rörde sig där vi stod och försäljningen gick riktigt uselt.

Rumpvärme i bilen har väl aldrig känts så underbart! :)

Här kommer några bilder från dagens marknadsstånd. Trots blåst, så var vi väldigt nöjda med hur det såg ut! Fler bilder finns på Kanel & Cayenne bloggen.






4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Men hua så kallt- era stackare!!! Ser ut att vara mycket fint som ni har knåpat ihop... Önskar dig en fin start på veckan! Kram Johanna

Livet - här och nu sa...

Vilka fina saker ni har, vad trist att det var dåligt med folk på marknaden. Det är ju dock väldigt stor konkurrens på julmarknadsfronten dessa helger!

Stackare som stod ute så länge, imponerad att ni stod ut i 6 timmar. Man var verkligen nöjd att kunan vara inne igår!!

Kram

Jejje sa...

racarns va trist ,när ni jobbat så...dessutom att stå o frysa.Önskar er lycka till till nästa gång:))

(när vi varit på marknad så är de äldre radiostyrda till ätbara ting samt lotterier.Så vi sa att de måste vi testa nån gång:)

Birgit sa...

Ni gjorde det verkligen bra som stod så länge! Om jag inte kommer ihåg fel så är det inga varma vindar i skåne den här tiden på året. Brrr...
Vi var på "vår" julmarknad här i stan igår, köpte lite smågrejs o så såg vi en eldshow. Kul! Nu är det dock måndag... Kram