18 december 2011

Fjärde advent

Jaha, en vecka kvar till jul! Hmm, får ta tag i det här nu, för julstämningen vill inte riktigt infinna sig. Gran får inhandlas i morgon, hann inte riktigt med det idag och det måste man ha god tid på sig att göra. Idag har jag och tjejerna i alla fall varit hos min mamma och bakat lussekatter och gjort pepparkakshus. Ja ja ja, jag vet, lucia har varit! :) Men vi fick inte ihop det innan och ett julbak med mamma är ett "måste"! Och så ska ju tjejerna göra pepparkakshus med mormor, det är tradition! Ett lite större för Jossan och tre små små hus till Johanna, de pyntades med vit kristyr och massor av Smarties. Jättefint blev det! Tyvärr gick halva taket av i bilen på vägen hem, så i morgon får jag ringa pepparkakshusexperten för att få lite råd om hur vi ska laga! :)

Annars har det varit en lugn och skön helg. En hel del städat har det blivit och det är skönt att ha fått det gjort. Dessutom så har vi blivit av med Johannas spjälsäng och hennes skötbord, det har nu Nellie tagit hand om. Det är ju bara fyra veckor till hennes och Eriks bebis skall komma till världen! Så jag och Johanna har pysslat i hennes rum idag för att göra en liten "rokad" när det gäller hennes kläder. Det skötbord som hon har haft är även en byrå där hon haft sina kläder, så det gällde att hitta ny förvaring till detta. Men det blev bra och det var superskönt att få det gjort!

Nu börjar klockan bli mycket och i morgon är det måndag igen! Och sista veckan innan jul! Mycket som skall fixas med, men semestern som börjar på fredag hägrar och det ser jag mycket fram emot!

Sov gott fina bloggisar!
Kram!

1 kommentar:

Kim sa...

Så fint du har gjort med växthuset!