21 december 2011

Choklad

Jag älskar choklad! Jag är dock ingen chokladsnobb som bara äter extra fin mörk choklad, utan mumsar gladeligen i mig även Marabou mjölkchoklad och annan ljus choklad! Däremot så är ju choklad en hel vetenskap och man hör ju olika rön om dess nyttighet. Nu har det kommit en studie från Harvard University som visar att en viss konsumtion av choklad förlänger livet! Choklad innehåller bland annat nyttiga mineraler som påstås motverka bland annat årstidsbaserad depression. Perfekt! Så, jag tänker mumsa vidare och speciellt nu då det är mörkt och ruskigt ute!
Bild: Livet Hemma

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läste på din twitter att ni lyssnade på Frank Sinatra. Då finns finns fortfarande hopp för IKEA.

Kram

P

Jejje sa...

jag älskar också choklad:))underbart gott,men jag gillar inte den riktigt mörka.
hoppas det går bra med sköthästen,måste vara rena rama drömmen.Många julkramar/jennica nr:2

Tina sa...

Jag tänker mumsa mig full av choklad hela julen!

God Jul och julkram/Tina

Birgit sa...

Vem älskar inte choklad?? Jag gillar förresten ljus bäst... Nu är det äntligen julledigt, ska inte jobba alls förrän i slutet av lovet, dvs nästa år!
Tänkte bara kika in o säga GOD JUL för nu blir det nog inte så mkt bloggläsande förrän julafton är över. Hoppas ni får en fin o härlig jul!! (lite snö oxå!)
Julkram

TIDSOPTIMISTEN sa...

Jag gillar också choklad men inte de "fina" pralinerna och den mörka chokladen. Jag kör den totalt onyttiga med Marabous chokladkakor, Japp, Bouny, Lion etc - tror inte de var med i Harvard-studien men skitsamma ;)

Kram F

Livet - här och nu sa...

Mumsa på för fullt, har läst att man dessutom skulle få samma känslor av att äta choklad som när man är nykär, de känslorna vill man ju ha så ofta som möjligt (de bra nykära känslorna.....)