22 november 2011

Tack

Tack för alla gulliga "heja-rop" och pepping! Ni är väl för gulliga! Men det är ju självvalt det här, att stå på julmarknad menar jag. Men sen å andra sidan så "kryddas" tillvaron lite extra, mest bara för att man verkligen ska känna att man lever. Som i natt till exempel... Jag var ju supertrött efter en väldigt sen natt och därpå följande tidig morgon och längtade verkligen efter en god natts sömn. Men tror ni det blev så då? Nä, såklart inte. Murphy kom på besök, ni vet....han med lagen! ;)

Johanna är fortfarande krasslig och hon sov jättedåligt hela natten. Hon grät och var ledsen och jag ljuger inte om jag säger att jag var uppe minst en gång i timmen, snarare en gång i halvtimmen, hela natten! Sedan så gjorde sig Murphy extra påmind, när Johanna sov gott från den stund jag gick upp på morgonen till klockan 9! Hmmm....... :)

Men men, nu ska jag fortsätta pyssla lite och sedan hoppas jag på en bra natts sömn! Håll gärna tummarna för det om ni har lust. Jaa...ni behöver inte hålla dem hela natten, bara en liten stund. :)

Kram på er!

3 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Nog håller jag alltid;) Du är så flitig vännen. Kram

Livet - här och nu sa...

Hoppas att mina tummar hjälpte och du fick en skön natt!

Kram

TIDSOPTIMISTEN sa...

Hoppas verkligen att det blev en bättre natt med mycket mer sömn, både för dig och lillan....och att Murphy höll sig långt långt borta ;)

Kram F