24 november 2011

Kulturens julstök

På söndag är det äntligen dags för årets första julmarknad för mig och Nellie! Det ska bli superkul att få sätta i ordning vårt bord, att få ställa fram alla fina saker vi gjort och att få träffa och prata med alla människor som kommer fram och vill kika och byta ett ord eller två. Jag ser verkligen fram emot det!

Har ni möjlighet så tycker jag att ni ska besöka Kulturen. Det är en mysig julmarknad med något både för stora och små. Julmarknaden är hela helgen, både lördagen och söndagen, men jag och Nellie är bara där på söndagen! Och om ni bestämmer er för att komma dit, så måste ni förstås komma förbi och säga Hej! Vi står i något som heter Herrehuset.

Julstök på Kulturen i Lund 
söndag 27 november kl. 11-17!

6 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Åhh lyckost de som kan komma förbi och säga hej hos er....hoppas ni får mycket sålt! Kram

Kim sa...

Vi kommer! :) Kram kram

Maria sa...

Tror att vi kommer till St Gertrud istället, Roger jobbar hela denna helgen + att jag tycker det är lite för tidigt med julmarknad ännu. Men lycka till!

Jennica... sa...

Tack Maria! Hade varit kul att ses på Sankt Gertrud. Första gången vi står på den marknaden och vi ser mycket fram emot det.
Kram!

Lina sa...

Hurra! Jag ser att världens godaste mandlar finns i årets sortiment! Som jag har längtat efter dem. Här ska bunkras! :)

Jennica... sa...

Lina: Nu fick jag dåligt samvete....det är en bild från förra året. Vi ska tyvärr inte sälja mandlarna i år....men mycket annat gott!!
KRAM!