02 november 2011

Inspirerande dag

Ha! Jag lyckades! Ignorera bort det som kändes konstigt i kroppen igår. Känner mig helt bra idag, lite trött kanske, men annars helt ok. Skönt!

Idag har jag och Nellie varit i Malmö på Malmö högskola på något som kallas Kunskapsdagarna. Vi  lyssnade på sex olika inspirerande föreläsningar. Rubrikerna var olika men de handlade alla om självkänsla, motivation, mod, livsglädje.... Det har varit en riktigt intressant och inspirerande dag! Spännande ämnen som det var lätt att ta till sig och jag kunde utan svårighet relatera till både jobbet och privatlivet. Många tankar, funderingar och aha-upplevelser. Skönt med en paus i arbetsveckan, nu känner jag lite ny energi inför jobbet i morgon.

Ikväll lagade jag pumpasoppa till middag. Det var ett recept från Linas matkasse och det blev riktigt gott, en kryddig god soppa. Jag har aldrig använt pumpa i matlagningen förr, men det blev som sagt riktigt gott. Pumpa, sötpotatis, vanlig potatis, lök, vitlök, ingefära och creme fraiche var det i den. Tre av fyra familjemedlemmar gillade den, och det var ett gott betyg! Och så blev det lunchlåda till i morgon, perfekt. :)

2 kommentarer:

Jejje sa...

det låter verkligen jättegott:)pumpa är spännande,bara det att jag vet ju inte hur man ska laga till den/kramar

Kim sa...

Får jag gissa vem som inte gillade den? =D