15 oktober 2011

Vilken vecka

Nu är jag trött. Fastnade framför datorn och nu blev klockan jättemycket....blir inte kul att gå upp i morgon bitti...men men, inget att göra åt. Det har varit en tuff vecka på jobbet - allmänt mycket att göra, två heldagsmöten med kollegor från hela världen på besök och så en dag i dag som bestått i att prata, prata, prata.... Men det var skönt att få prata, mycket har ventilerats och många sanningar blev sagda och jag måste medge att mottagarna av dessa sanningar tog emot dem bra. Nu känns det faktiskt bättre och det blir nya friska tag på måndag igen.

Vi har haft en mysig kväll här hemma i kväll. Jag och Jens har faktiskt hunnit prata en del, inga sanningar här direkt :) utan bara en massa annat vardagligt prat som jag uppskattar väldigt mycket. Vi har ätit god mat och Jossan har kompis här som sover över och Johanna har varit på bästa solskenshumöret! Härligt!

I morgon blir det till att skjutsa Jossan till stallet tillsammans med kompisen som sover över, det är en ny stallkompis - kul! Sedan ska vi äta god frukost, äta länge och njuta av juice, ägg, varma bullar och smaskiga pålägg - mums! Sedan blir det en dag tillsammans med Nellie då vi ska arbeta med Kanel & Cayenne, och det ser jag fram emot!

Nu ska jag skynda mig i säng och sova minst fem kvart i timmen!
Här hade det väl varit mysigt att sova...? :)

1 kommentar:

Jejje sa...

puhh,vilken intensiv vecka du har haft,hoppas du får vila ut nu i helgen.Vilken Myskväll ni verkar ha haft.Här är det klart i luften.Inge regn pepper peppar.!!September var hemsk,straffet för en fin sommar.....Regnade 4 gånger så mycket de månaden.

Hoppas din dotter får en underbar dag i stallet./Kramar från norr