10 oktober 2011

Ny vecka igen

Då var helgen slut och det är ny vecka igen. Det har varit en riktigt höstruskig helg som inleddes med både åskoväder och hagelskur! Annars har det varit en lugn och skön helg. Jag hade en plan att jag skulle städa huset lite mer noggrannt än att bara vispa runt med dammsugaren. Ni vet....dammsuga, damma, våttorka alla golv...... Men, det blev inte riktigt så. Vet inte om jag själv trodde på den planen precis! :) Men jag dammsugade i alla fall hela huset igår och Jens plockade undan en massa saker som låg och skräpade överallt. Så, det känns bra i alla fall!

Idag är det kallt på jobbet! Mer än vanligt. De håller på att byta värmesystem....tack för det. Det kunde man väl ha gjort när det är varmt ute? Nu sitter vi här insvepta i filtar allihop och dricker mängder av te och kaffe! Jag tänker på Jossan som går på Skåneleden med skolan idag. Hoppas att hon har en bra dag och att det inte regnar allt för mycket på dem. Men hon har alldeles nyinköpt regnställ och kängor på sig, så det ska nog gå bra.

Ikväll ska jag spela badminton med mina gamla träningskompisar, det ser jag fram emot. Både själva spelet och att prata lite gamla minnen, kul!

Nä, nu är lunchpausen slut - back to work!
Ha en bra dag allihop!

3 kommentarer:

Kim sa...

Vad roligt med Skåneleden. Det har jag aldrig gjort... undrar varför? Trodde typ att det var obligatoriskt! Hon får berätta om det sedan, eller kanske blogga? :) Ha så skojset med badmintonen och hoppas att träningsvärken inte är så farlig!

Jennica... sa...

Har heller aldrig gått på Skåneleden, men hade gärna gjort det. Fast inte i regn och snålblåst...

Har grym träningsvärk, det där F&S passet är verkligen väldigt effektivt! Men det känns ändå ok, skönt att känna att jag har gjort nåt! :)

TIDSOPTIMISTEN sa...

Bra att du fick värma de stela kalla lederna med lite badminton igår kväll ;) Hemskt att sitta & frysa på kontoret har haft en liknande upplevelse själv - kom ihåg att jag satt med fingervantar & jacka och jobbade, inte kul!!!

Kram F