26 oktober 2011

Milstolpe

Nu har vi nått en ny milstolpe i Johannas liv - vi har tagit undan spjälsängen! Hon är ju 2,5 år nu, så det var absolut hög tid. Hon har kunnat klättrat ur spjälsängen själv ett tag nu.... :) Men av olika anledningar har vi inte kommit till skott att faktiskt byta ut den mot en större säng.

Så, nu ligger vårt lilla bustroll i en stor säng och det ser så mysigt ut! Hon har en stor säng på sitt rum, en sådan som har en extra säng som man drar ut som en låda undertill. Den har varit bra för oss att sova i när hon var liten och vägrade sova, då kunde man sova där så man slapp springa så långt när hon ropade. Den är såklart också bra som extrasäng när någon sover över här. Men nu så sover lillisen i utdragssängen, eftersom den inte är så hög.

Och hur går det då? Jodå, jag tycker nog att det går bra trots allt. Det är klart, det tar längre tid för henne att somna och hon kan ju enklare kliva ur sängen och komma upp. Men hon har faktiskt bara gjort det ett par gånger, annars så ligger hon mest därinne och ropar när hon inte kan somna. :)

En milstolpe, den lilla tjejen har blivit stor hon med!

2 kommentarer:

Kim sa...

Coolt! Kan tänka mig att det är spännande!

Birgit sa...

Va roligt för henne! Tror hon kommer att sova så gott i sin stora säng =) trevlig helg! Kram