03 oktober 2011

Fortfarande sjukstuga

Idag har jag varit hemma med liten sjuk Johanna. Hon mår inte illa längre utan äter helt ok igen, däremot så har hon haft feber i omgångar under dagen. Men hon håller humöret uppe och är go och glad precis som vanligt, bara lite tröttare och lite känsligare. Och vill att mamma ska vara nära mest hela tiden, vilket är väldigt mysigt men det blir inte mycket annat gjort. Jag hade en idé om att jag kanske skulle hinna jobba lite under dagen, i alla fall när hon sov, men då var jag helt slut och sov faktiskt själv en stund. Extremt skönt, kan jag meddela!

Så, det blir till att vara hemma i morgon med. En feberfri dag ska man ha innan man går tillbaka på dagis, så vi får väl se om det blir i morgon eller om febern tänker fortsätta. Jag hoppas att hon känner sig ok på förmiddagen i alla fall eftersom det är fotografering då. De ringde från dagis idag och sa att om hon känner sig ok, så får hon gärna komma till själva fotograferingen och det hade jag tyckt vore superbra om det gick! Jag vill så gärna ha ett dagisfoto av henne, även om jag tar foton av henne var och varannan dag.....men det är så kul att ha de där fotona tycker jag.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta och öppna upp jobbdatorn med sina 84 oläst mail (sist jag kollade...) eller om jag lugnt ska sitta kvar här och slöa en liten stund till. Vi får väl se....

Hoppas att ni andra håller er friska där ute! Kram!

6 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Åhh lilla hjärtat trist att hon är sjuk...Pussa båda godingarna från mig- och då menar jag inte Jens;) Kram

Jennica... sa...

Ska jag göra Johanna! :)

Kim sa...

Hoppas Hannisen blir frisk snart och sorry för alla poängen. ;)

Jejje sa...

oj,hopas hon kryar på sig.Självklart ska hon fota sig på dagis:)här är det förkylningar....
Ha en bra dag/kramar

Birgit sa...

Jag tycker du kan slöa ett tag till ;) O så hoppas jag lillan kryar på sig.

Lina sa...

Krya på dig Lill-Hannis!