08 september 2011

Trött

Jisses, vad jag är trött! Borde gå och lägga mig, men jag värdesätter den här stunden på kvällen när jag får en timme för mig själv. Det är guld värt. Varva ner, göra något bara för mig själv.

Hade två bra dagar i Arild med jobbet, bra diskussioner och bedårande vacker omgivning. Men oj! vad trött jag blev. Helt slut när jag körde hem, speciellt i huvudet. Men - i dörren möts jag av en liten tjej som ville leka simhall så det var bara att byta om till myskläder och springa runt och låtsas-simma och låtsas-stänka! :) Somnade gott med Jossan i tv-soffan senare.....mysigt!
Idag har det varit en dag full av möten igen, fast denna gången tillbaka på kontoret. Bra möten, men jag blev inte piggare direkt. Jossan var också ganska så "slagen" idag. Trött efter mycket träning och lite mörbultad efter att ha ramlat av hästen på ridningen. Så, när tårarna började rinna kunde den snälla pappan inte stå emot så de två åkte iväg och hyrde film och köpte godis. :) Så, det blev en mysig filmkväll här hemma - Rio!





Nu "ska jag bara" en stund till, sedan blir det sängen för mig med!

2 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Samma här- så trött sitter uppe sent på nätterna och skriver och pluggar, och sen upp och jobba. Försov mig idag....Hittade en kudde åt dig på formex- kolla in mitt fm inlägg! Kram på dig min vän.

Kim sa...

Vad ni går an! Var Rio bra förresten? Länge sedan jag såg något animerat nu. Vi ser ju bara Mad Men. :)