14 september 2011

Hemma idag

Ja, idag blev det en dag hemma med två krassliga tjejer. Egentligen var det väl bara Jossan som kunde klassas som sjuk, hon hade ont i halsen och var väldigt trött. Johanna åkte lite snålskjuts på att storasyster skulle vara hemma, men eftersom hon hostat väldigt mycket de senaste dagarna så kändes det bra att kunna ha henne hemma en dag också. Jens har varit i Stockholm och jobbat idag, så det har varit tjejmys för hela slanten här hemma.

Vi har tittat på mycket film jag och Johanna, det har blivit Emil i Lönneberga, Pippi Långstrump, ett par av Jossans gamla Barbie-filmer och så Lilo & Stich. Mys i soffan! Jossan har legat i soffan däruppe och tittat på lite olika program hon också. Framåt dagen så piggnade Johanna till väldigt mycket och det var inga tendenser till att egentligen behöva vara hemma där inte! :) Hon busade runt som vanligt och det blev mycket lek och gos, lika bra att passa på ordentligt när man ändå är hemma!

Jossan blev också bättre ju längre dagen gick, skönt. Däremot så är hon fortfarande väldigt trött. Annars så har hon mest klagat över hur långtråkigt det är att vara sjuk....men muffins bakade hon till oss i alla fall, så god fika fick vi! :)

En trött Jens kom hem på kvällen och vi fick en mysig middag tillsammans hela familjen. Sedan så har de droppat av en efter en, och här sitter jag kvar. Borde gått och lagt mig för länge sedan, men den här datorn har en magnetisk dragningskraft på mig. :)

Men nu är det dags! Nu ska jag krypa ner och ligga och lyssna på vinden som viner runt knutarna!

3 kommentarer:

Kim sa...

Söta tjejerna! Krya på er!

Livet - här och nu sa...

Vad goa dina tjejer är, skönt att ni passat på att mysa ordentligt! Kram Pernilla

Birgit sa...

Hoppas de båda piggnar till snart o att du slipper få bacillerna! Här är det förkylt värre... Ha det gott!